Dacă e laptop s-ar putea să-ţi fi scăzut FPS-urile pentru că se supraîncinge când te joci, de asta trebuie folosit un cooler care costă cel puţin 50 lei ( Pentru CS GO ), dacă nu ai unu, du-te şi ia din Media Galaxy, Altex, eMag, după ce ai luat cooler du-te cu laptopul la curăţat de praf, şi asta se poate să fie o problemă.
Da mersi o sa cumpar dar nu am lag decat pe el pe net nu am sau pe alte jocuri si inainte nu aveam si era mai fierbinte ti-am zis ca aveam 60 dar brusc 30 habar n-am de la ce o fi s-o fi dus placa video?
Atunci e din setările CS-ului cred eu, setează tot pe Low că nu prea e bun procesorul, descarcă Razer Cortex, e un booster PC care te ajută şi-ţi mai dă câteva FPS în +
Vezi setările CS-ului ce ai în + şi scoate ce e nefolositor
Gandeste-te ca apar update-uri la jocuri, nu mai ai cs-ul de acum ceva timp, nu mai ai exact aceleasi conditii, aceeasi versiune de driver video. Nu inseamna ca laptopul tau "e pe moarte"; usor usor jocurile o sa se imbunatateasca si o sa te forteze sa te actualizezi la componente, sa-ti iei altul. E vorba de marketing. Poti totodata sa te gandesti ca e si ceva in neregula cu laptopul in caz de se incinge, ai erori de la drivere, n-ai mai instalat windows de foarte mult timp etc. Daca ai bani, te poti gandi la un upgrade.
AvalohAlyn întreabă: