1) Nu este scam dar in mare parte daca nu cumperi shield la jocurile mai scumpe vei primi un cod folosit[esti "obligat " sa il cumperi]
2)Da exista acea oferta dar nu mai tin minte sigur daca iti trebuia card de credit adaugat pentru a primi acel "cadou"
3)Platesti lunar o suma de bani si in caz ca primesti un cod folosit sau care nu merge primesti unul care merge
4)Din ce imi aduc aminte daca aveai shield nu mai trebuie sa bifezi casuta sau ceva asemanator.
Eu sincer iti zic sa nu folosesti G2A never ever, este o companie care castiga bani prin scam.Majoritatea jocurilori si obiectelor din g2a au fost luate prin scam. Intra si asculta ce zice
https://www.youtube.com/watch?v=cac0ACHux-Q
Deci, sa inteleg ca la 3), diferenta dintre acea plata lunara g2a shield si acea casuta pe care o bifez cand iau un joc este ca la acea plata lunara ei iti vor da un cod bun daca nu merge primul, iar la acea casuta doar banii inapoi?
Ambele fac acelasi lucru doar ca poti avea abonament lunar sau sa folosesti doar o data[casuta].
Din cate stiu nu iti poti lua banii inapoi, doar sa primesti alt cod.
Daca e mai astept reduceri pe steam, sau nu stiu, pentru ca imi iau gta v dupa examen. Nu prea sunt de acord cu ce ai spus despre g2a, si anume ca sa nu am incredere in ei, fiindca am mai luat jocuri de pe g2a, si intr-adevar, unele coduri nu au fost bune, dar g2a shield il activez la sume mari, cum e gta v. O sa mai astept pareri si o sau dau raspunsul castigator
Cosmin1122000 întreabă: