Stai asa, nu te agita! Intra in Start -> Run si scrie MSCONFIG. Acolo da clik pe STARTUP.Aici debifeaza Nexon sau vezi ce are legatura cu jocul si click pe Apply -> OK. Da un restart si intra si dezinstaleaza-l normal din Add Remove Programs.
Bafta!
Am precizat in intrebare ca l-am dezinstalat deja din Add or Remove Programs, dar tot exista in PC.
Scuze de deranj, dar am observat si Uninstaller-ul lor... LOL si nu uita ca daca apare o problema, prima data voi apela la tine.
STAI! Nu merge Uninstaller-ul lor! CE SA FAC?
Nu ai inteles din prima! Trebuie sa-l inchizi din startup ca proces si apoi merge dezinstalat. Si acum REPET -> Intra in Start -> Run si scrie MSCONFIG. Acolo da clik pe STARTUP.Aici debifeaza Nexon sau vezi ce are legatura cu jocul si click pe Apply -> OK.
Dar nu il am in Startup!
Spune-mi mie ce ai bifat in Startup. Scrie-le aici pe toate.
Am niste chestii, multe, cu un nume ciudat, dar nu au nici o legatura cu Nexon si Vindictus EU, dar am rezolvat problema... Am instalat inca o data jocul, am dat Uninstall si s-a sters si ala si asta... Multumesc oricum!
In fine! BIne ca ai rezolvat. In startup printre numele alea ciudate aveai si programul.bye, bye