| vladionut94 a întrebat:

Buna TPU am o problema am instalat stwfu2 si merge perfect pana la trece introducere si se incarca jocul de acolo imi da erorare has stopped working ce sa fac ca sa mearga
ps:dau funda pentru o rezolvare

Răspuns Câştigător
| Moon4Lord a răspuns:

S-ar putea sa fie de la DEP (data execution prevent), deci... trebuie sa intri in My Computer, dai click dreapta si dai apoi properties, apoi dai pe Advanced System Settings, apoi la tab-ul Performance dai la Settings, apoi dai la Data Execution Prevent, si apoi dai add si adaugi jocul tau acolo in lista si s-ar putea sa mearga, daca mai ai problema cu ''has stopped working'' incearca metoda asta si la celelalte
P.S. : se scrie swtfu2, nu stwfu2 happy

| vladionut94 explică (pentru Moon4Lord):

O sa incerc multumesc happy

| vladionut94 explică (pentru Moon4Lord):

Tot nu merge tot ai cu not responding

| Moon4Lord a răspuns (pentru vladionut94):

Atunci, incearca sa il bagi in lista de excetii la anitvirusul pe care il ai sau sa il adaugi la Firewall: intri la control panel apoi dai pe Windows firewall si in stanga sus o sa scrie ''Allow a program or feature trough firewall'' apoi dai 'allow another program'' si il selectezi jocul, daca nici asa nu merge atunci nu merge atunci va trebui sa intri la Start si cauti 'CMD' si apoi dai click dreapta si dai 'Run as Administrator' si apoi copiezi asta acolo in CDM si dai enter, Cand vrei sa dai paste, nu te va lasa sa dai Ctrl+v, trebuie sa dai click
dreapta si apoi dau pe paste si iti va copia chestia asta:

bcdedit.exe /set {current} nx AlwaysOff

Trebuie sa dai restart la PC!
S-a imi zici daca va merge, ok?

3 răspunsuri: