| oNNeRuNN a întrebat:

am o problema cand intru in FIFA 07 dau sa joc, aleg echipele si cand se incarca bara accea ma da afara si imi da sa dau don`t send. Am AMD Athlon(tm)XP 2500+ 1. 83GHz, 512 MO din RAM, placa video Rage Fury Pro/Xpert 2000 PRO.
As vrea sa stiu dc numi mere straight face

5 răspunsuri:
| ThEEmperoR a răspuns:

Salut. Uite aici: www.systemrequirementslab.com/cyri/ Intri in acest site, scrii jocul pe care il vrei in dreapta lui "1" si dai "Can you run it". Acest site iti analizeaza sistemul si iti va spune daca jocul merge. Ai 3 linii: prima linie este cu rosu (nu merge), a 2-a inseamna ca merge dar sunt cerintele minime cerute de joc, iar a 3-a iti merge si inseamna ca jocul este recomandat! Daca jocul ti-a mers, inseamna ca nu-i bun crack-ul.

| oNNeRuNN explică:

Nu-mi merge spune ca The CanYouRunIt? Utility installation failed.

Possible web brower compatiblity, firewall, or installation issue detected.

Select OK to troubleshoot issue.

| lupsen23 a răspuns:

Pai nu merge da la partice mode si joci acolo poti sa joci singur cu mai multi etc.

| lupsen23 a răspuns:

Pai da la partice mode si joci acolo e mai fain ca poti juca singur cu portarul sau cu mai multi sunt facute aute mai multe vezi tu.

| lupsen23 a răspuns:

Pai da la partice mode si poate iti merge acolo oricum e mi fain ca poti face mai multe si cand dai la pratice type dai cu enter.