| Ilikeit00 a întrebat:

Am o problema cu un laptop. Am instalat toate driverele(inclusiv ultimul driver pentru placa video). Laptopul e un Acer si placa video e Intel HD Graphics.Am instalat mai multe jocuri si am ramas surprins ca unele jocuri care au cerinte mai mari imi functioneaza, iar unele jocuri mai mici nu imi merg.Pe acel laptop as vrea sa instalez un Farming simulator(2013 sau 2015) dar nici un fel nu imi functioneaza.La fs2015 imni zice ca trebuie sa instales d3dx9_43.dll dar am gasit cv pe internet gen 'swift shader 3.0' si nu mi-a fost de folos. Sper sa mai fi avut cineva aceiasi problema si as vrea sa stiu cum a rezolvato.Va multumesc.

Răspuns Câştigător
| Wr3nch a răspuns:

O rezolvi cumparand un laptop nou. Daca vrei sa joci jocuri moderne ai nevoie de o placa video dedicata pe laptop. Placile video Intel sunt placi integrate, bune pentru vazut filme si jocuri de Facebook.

| Ilikeit00 explică (pentru Wr3nch):

Am un alt laptop cu o placa nVIDIA dedicata de 2 Gb...la ala nu imi merge assassin's creed unity, dar ma rezum la jocurile pana la el.credeam ca este o alta metoda pentru a merge mai multe jocuri pe el...desi imi merge si pe ala unele jocuri care au ceva cerinte. oricum ti-am oferit funda;-)

3 răspunsuri:
| Wr3nch a răspuns:

Multumesc. Din pacata nu exista solutii de emulare pentru a modifica capacitatile placilor. Swift shader este util daca ai o placa ce nu suporta shader 3.0 dar jocurile recente cer shader 5.0 sau macar 4.0. In plus sunt alte tehnologii prezente in placile dedicate ce nu pot fi emulate. Deci alta solutie nu este.

| Hitback a răspuns:

Unele jocuri cer directx mai mare de 9. De obicei windows 7 si 8 vin cu directx instalat.

Incearca sa reinstalezi directxul si poate va merge.