Cauta pe google un program care iti arata ce piese ai in pc... e programul acela everest care iti arata tot... sau pur si simplu poti sa descarci ccleaner cred ca stii despre ce vorbesc doar deschizi ccleaner-u' daca te uiti un pic la el o sa observi ca iti "spune" si ce placa video ai. dupa poti cauta programul pe net. mai tinem legatura si imi spui cum sta treaba. bafta
Salut bossulica. intrii pe pagina lor oficiala http://support.amd.com/us/gpudownload/Pages/index.aspx in dreapta ai asa Automatically Detect and Install sub el ai Download Now il descarci il instalezi in pc si restul il face programu in mod automat. bafta multa.
Dc nu ma lasa sa apas pe download now?
Nu-mi merge
am win8 pro
Cauta pe google un program care iti arata ce piese ai in pc... e programul acela everest care iti arata tot... sau pur si simplu poti sa descarci ccleaner cred ca stii despre ce vorbesc doar deschizi ccleaner-u' daca te uiti un pic la el o sa observi ca iti "spune" si ce placa video ai. dupa poti cauta programul pe net. mai tinem legatura si imi spui cum sta treaba. bafta
Daca nu gasesti draivar apeleaza la un expert sau cineva care se pricepe foarte bine in cal sau instaleaza windos xp sau 7 daca nu gasesti.
AncaLarisaBumb întreabă: