| Pepyo a întrebat:

Am o problema mi-am descarcat un joc și din greșala i-am schimbat rezolutia prea mare și imi da eroare,, Out of Range,, Am incercat să reinstalez jocul dar tot la fel. Cum aș putea să schimb rezolutia de altdundeva. PS: Dau funda

4 răspunsuri:
| LPCTSTR a răspuns:

Mergi in folderul jocului si daca are undeva un fisier ceva gen' Settings, il deschizi si te uiti prin randuri la cuvinte cheie : Resolution sau rezolutia pe care ai ales-o, de obicei este ceva gen abcd x abc

| Pepyo explică (pentru LPCTSTR):

Mda am reușit pana la urma să refac rezolutia dar din pacate cand doresc să dau play jocului ma scoate din el...

| deniz321 a răspuns:

Intri in folderul cu jocul si pe acolo o sa gasesti un fisier numit config.exe sau game dai clic dreapta si descizi cu notepad si ai unveda asa Height=(Rezolutia care ai pus-o ) Width=( rezolutia...) si dupa le schimbi in ce rezolutie vr tu ex Height=1024 Width=1280

Sper ca te-am ajutat daca nu uite aici 1 video dar are la baza jocul Legue of Legends e foarte bun tutorialulul : https://www.youtube.com/watch?v=64S4MiYvjxw

| Pepyo explică (pentru deniz321):

Mda am reușit pana la urma să refac rezolutia dar din pacate cand doresc să dau play jocului ma scoate din el sad