Pai in primul rand nu se vede contul si in al doilea rand bgate intro alianta nici eu nu joc de mult der am facut lv 14 si joc doar de o saptamana
sau cat timp nu esti la clculator sau pe afara lucreaza la cimitir in acest mod faci si bani si experienta deci mult noroc si astept fundda
Aveam nevoie de un raspuns de la uni de lvl peste 500 nu de la incepatori? sa m bag la cimitir te gandesti. iti da bani dati da experienta si eu trebuie sa cresc in skill nu in level si is in alianta de pe locu 4 si am si lvl 57 asa ca. altu cu idei.
Hai frate esti nesimtit eu doar voriam sa te ajut si daca tot ai lv 57 de ce nu ai specificat (am cont pe s2... si nu cred a e crescut bine) spune si de la cine vrei raspuns
apropo nu red ca o sa-ti raspunda tie din astia de lv peste 500 ca nu exista si nu mai e multa lume care joaca bitefight deci nu prea vei avea noroc cu asta
hai pa
Nu vreau sa te fac proasta dar te auzi? Proasto! nu exista de peste 500 pe toate tinuturile cel care e pe 1 are peste 1000 proasto te mai bate si romana!
Deci
1 sunt baiat
2 prost esti tu si cu m...a
3 retardatule chiar tu ai scris lv 500 acolo
4 daca esti prost du-te dracu la scoala
5 pa
Cand am scris 500 m-am referit cas playeri peste 500 in rasa ma.tii de idot