Pai ca sa iti faci un joc online trebuie multe: gazduire,domeniu, script, administrator etc. este destul de greu si trebuie sa investesti in el vreo 200$. (funda)
Va rog. dati in PM pentru ca nu pot citi postarile.sau la idu scumpik_iuliana15@yahoo.com :*
Baieti.Dar nu se poate fara plata?
Ps: dany22 : nu ma refeream la Metin. Vroiam pentru o fata.M-a rugat sa o ajut.E putin mai mica decat mine.si are multa imaginatie va rog daca stiti cum(fara plata sa imi spuneti):*
Pai in [primul rand ai nevoie de o retea de internet sooooooper dar trebuie sa dai si bani multi asta e prima luna dfar dupa nu mai trebuie sa dai ca oricum iti vine mai mult de dublu ibapoi uite am la mine in sau un gm pe tin Avast lui ii vine pe luna 28 milioane si nu da niciun ban ca nu e a lui svru si numa de castigat are se joaca toata ziua si ii vin banii. Bafta!
Pai...Daca te-ar interesa de un Metin2 Private Server...Cauta pe google : "ghid de creare metin2 private server". Poate nu stiai dar serverele private nu sunt tocmai ce se aude ele sunt putin mai frumoase ca sa zic asa sunt modificate. Fata de RO ele sunt mai bune cateva. Sper ca te-am ajutat. Sa respecti ce zice ghidul
anonim_4396 întreabă: