Nu ai problema cu netul daca ai fps mic, FPS inseamna frames per second, adica cate cadre pe secunde se deruleaza, problema ta e de la ceva grafic, incearca sa te joci alt joc si vezi daca ai aceeasi problema, upgradeaza-ti driverele placii video, instaleaza alta varianta de cs 1.6 fata de cea pe care ai instalat-o tu, deschide task manager (Ctr+alt+delete) si intri la performance cand ai jocul deschis si verifica cat % iti este folosit procesorul. Daca nu merge nimic din ce ti-am spus mai sus da-mi reply cu ce componente ai in calculator.
Multumesc ca vrei sa ma ajuti, tin sa precizez ca s steam on!
Am gasit si alte raspunsuri si nu stiu cum pot dezactiva astea... Antialising si Anisotropic, de al ele cred ca e problema
Driverele sunt instalate la zi!
Nu are importanta steam on sau off...la tine ori e eroare de software ori de hardware, ori ai erori in CS (recomand sa il reinstalezi) ori ai mai instalat tu ceva software care iti mananca din resurse.
Antialising si Anisotropic stii cum sa dezactivez sau ce aplicatie sa folosesc
Din amd control pannel sau nVIDIA control panel dai tot pe performance dar nu asta e problema la tine in joc, daca vrei sa te ajut incearca si ce ti-am zis eu, daca nu cauta-ti antialising sau ce gasesti tu pe google.ro eu banuiesc ca ai un pc vechi antic si de demult cu erori de software dar mna ti-am zis de doua ori ce sa faci si nu dai nici un reply macar daca ai incercat sa faci ce ti-am sugerat ca sa descoperim problema
Ale3xXd întreabă:
LoreChris1983 întreabă:
anonim_4396 întreabă: