| danidover a întrebat:

Buna TPU am si eu o intrebare legata de gta 4 l-am instalat tot AM PUS CRAKU si dupa ce intru imi apare un dreptunchi albastru inchis pe care scrie: "RAZOR 1911" apoi dispare si apare iar un dreptunghi negru dispare si apoi apare o eroare pe care scrie " GTA 4 FATAL ERROR: WS10" nu stiu ce sa fac! aaaa era sa uit la inceput nu am pus craku si cand am intrat in joc o aparur un scris in alta limba pe un fundal negru ( limpa cred ca era araba, turca pe acolo) l-am inchis si apoi am pus alt crak. Ma puteti ajuta plz DAU FUNDA! raspuns cat mai repede plz! MULTUMESC

4 răspunsuri:
| danidover explică (pentru anonim_4396):

Mersi dar... acum nu se mai deschide jocu dupa ce dispare chestia neagra astept ar nimic... crying mma poti ajuta si cu asta plz?
si iti dau funda

| anonim_4396 a răspuns (pentru danidover):

Zi-mi exact de unde ai luat jocul ( ataseaza un link aici sau trimite-mi un PM cu sursa exacta ) si te rog specifica componentele PC-ului tau.

| danidover explică:

Mersi mult l-am facut dar acu imi face putin jag cum pot scapa de acest lag? mai precizez ca imi merg cele mai tari jocuri la full options (assassin creed's3 far cry etc) iti dau funda daca ma ajuti! P.S.:raspuns cat mai repede!