| RazvanMessi10 a întrebat:

am si eu o intrebare: ma apuc de metin2.ro pe volans si vreau sa ma apuc serios pe un sura arme magice - dar as vrea sa am si un warrior corp farmer pentru sura doar la metine sa stea ce sa fac mai intai farmeru sa il duc la ce lvl sau sura plz ajutati-ma dau funda cu mare placere cea mai buna idee ce sa fac :X:X:X

Răspuns Câştigător
| S0nofS4tana a răspuns:

Hai sa-ti fac un ghid:
-eu zic sa cresti sura, pentru ca un farmer nu se face pentru spart pietre, spargi pietre pe originalul tau cont.
-daca vrei creste faarmerul pana la lv 30 si apucate de minerit si pescuit, ai putea sa mai faci unul pentru medalii de cal dar sura pastreazal pentru spart pietre si crescut, cu siguranta vei face bani,
Competente: 1.creste prima oara taisul vrajit, iti da atac.
2. creste vartejul pentru a avea si o magie cu dmg mare la inceput
3.creste armura vrajita iti da foarte multa aparare
4. creste lovitura degetului ca sa ai 2 magii cu dmg mare
5. daca vrei sa fii bun in pvp(player vs player) creste risipirea magiei, daca vrei sa fi bun in pvm( vla crescut) creste teama. Puncte status: 2 pct la PV si un punct la Pm sau invers depinde cum vrei insa ai nevoie totusi de PM.
Bafta

1 răspuns:
| davidescu88 a răspuns:

Mai sura arme magice sparge super repede metinele.eu zic sa te concentrezi pe el faci m1 pe tais apoi pe armura apoi pe vartejul acela/sper ca te-am ajutat. funda?