| alexion100 a întrebat:

Buna TPU....am si eu o problema: NU MAI AM LOC PENTRU SAMP IN LAPTOP! ca toti zic ca este super tare sampu si sunt si eu curios ce este asa mare chestie! deci am incercat toate variantele :
1.Sa eliberez fila cu fila (n-a mers) fiindca nu-mi merge asa sterg 100 de file (oricat elibereaza) si nu se sterge nici un 1 GB
2. Am incercat sa restartez calculatoru (n-a mers) fiindca nu stiu cum incerc da nu merge! (si ultima)
3. Pana de idei nu mai stiu ce sa fac. contactati-ma pe skype : Alexandru_coool daca aveti idei sau raspundeti! funda maree vot si mai maree

Răspuns Câştigător
| Coarna_Mihai_1990 a răspuns:

Hey, am observat, ca vad din ce in ce mai multe cazuri cu memoria, luativa CClener, iti garantez, ca o sa-ti stearga 5-6GB de file, nefolositoare, adica nu-ti sterge nici poze, nici melodii, nici jocuri, nici programe. Incearca. Funda?

3 răspunsuri:
| Z3R0H0uR a răspuns:

Degeaba stergi fisiere si joculete de 1 MB, pariez ca ai peste 1000 melodii in pc. Daca nu ai melodii inseamna ca ai 2000 [sau mai multe] poza in pc. Sterge una dintre ele sau sterge cate putin din ambele. FUNDA!

| TomyRO a răspuns:

Sterge tot ce nu-ti trebuie si gata.

| RsKd a răspuns:

Uite o idee:
Cumpara cd-uri/dvd-uri de la magazin (costa 1, 5lei)si baga jocurile/pozele/muzica din pc pe dvd si asa eliberezi memoria.