| Darius32465 a întrebat:

Am Smackdown vs raw 2010 pe dolphin 3.0 si nu merg tastele jocului am incercat toate butoanele tastaturii.Ce pot face? Funda!

Răspuns Câştigător
| paul365 a răspuns:

Cand deschizi jocul ti se incarca salvarile siti apare scris "Connect Nunchuk or Classic Controler to Wii Remote 1."?

| Darius32465 explică (pentru paul365):

Nu stiu, cand deschid jocul imi apare sus de tot un scris cu galben apoi dispare, dar nu cred ca scrie.

Gata am facut jocul! Si iti dau funda chiar daca mai intrebat! Si motivul este ca de la tine am jocul si daca nu erai tu si acum cautam jocul pe net!

La Smackdown vs RAW 2010 am dat la Road To Wrestlermania si i-am batut pe toti.I-am batut pe John Morrison si pe The Miz de mai multe ori si nu merge sa ajung la road to wrestlermania.Ce pot face?

| paul365 a răspuns (pentru Darius32465):

Ca sa nu te mai chinui sa faci tot jocul descarca de aici salvarile http://caws.ws/svr2010/show.php?cat=5&id=13.Sau daca vrei sa termini tu jocul du-te jos pana la road to wrestlemania si selectezi un wrestler termini cu el iei altu termini si cu ala si asa cu restul.

| Ovidiu_Tilvescu_1996 a răspuns (pentru Darius32465):

Hei, ca sa treci mai departe trebuie sa executi pe fiecare dintre ei 2 finishere cu cena si 2 finishere cu triple h. in total 8 finishere ( 4 cu cena si 4 cu triple h )

5 răspunsuri: