Pe acestea iti iei 400 lei, conteaza si cooler de la procesor, daca este cel dat cu procesorul sau daca este altul (mult mai bun).
400 pe toate? mda.procesorul daca il cauti pe net nu gasesti la mana a doua mai ieftin de 300-350 de lei...placa de baza sa zicem in cel mai rau caz 120 de lei pentru ca e o placa foarte buna pe 775 si ddr2 iar ramii pardon 4 placute de 1gb.plus ca 2 gb sunt pe frecventa de 1066.ms de raspuns oricum.iar coolerul nu e cel cu care a venit.e altul dar e foarte bun.
Placa de baza este buna dar chipset vechi - G33.
Procesorul este vandut de persoane care traiesc in trecut, cu 300 lei cumperi un i3 2100 sau un phenom ii x4 955, la mana a-II-a. Nu mint cand spun ca am vazut pe ComputerGames 2-3 persoane care au vandut i3 3220, FX-6100 si FX-6300 pe la 300-350 lei.
Baretele de memorie sunt 2 la 533 mhz, frecventa destul de slaba, si 2 la 1066 care acelea sunt barete la o frecventa foarte buna. Intrebarea este : Ce firma?
Poate am gresit la pret, am crezut ca vrei sa le vinzi rapid.
470 lei este destul de bine.
Procesorul inca are garantie daca nu ma insel..memoriile doua dintre ele parca sunt Kingmax.iar placa de baza arata destul de bine.as vrea sa reusesc sa dau placa de baza procesorul si ramii cu ceva de genul 600 de lei.nu prea cred ca voi reusi vreodata dar incerc.
AntoniaBlanaru întreabă: