Prototype,Prototype 2, Darksiders, Darksiders, Assains Creed, Assasins Creed 2, Assasins Creed 3, Assasins Creed revelations, Assasins Creed brotherbood, Assasins Creed IV, Lost Planet 3, Battleflield, Battleflield 2, Battleflield 3, Battleflield 4, Crisis, Crisis 2, Crisis 3, Crisis warhead, Gta san, Battleflield bad company 2, Gta IV,Gta episodes from liberty city,Metal geat rising revengeange,NFS rivals, NFS carbon, NFS most wanted, NFS shift, Devil may cry 4, Devil may cry 5, Batman arkham city, Batman arkham asylum, Batman arkham origins, Gta V, Mortal Kombat 9 Komplete Edition,Outlast daca nu tie frica,Watch Dogs,Dark, Deadpool, Dishonored, Tomb raider 2013, Dragon age origins, Dark Sector, The amazing spiderman, Mafia 2, Dead rising, Dead rising 2, Dead rising 3.
Sper ca ti-am fost de ajutor.
Ce rezolutie are monitorul? In principiu, poti juca orice joc lansat pina in prezent, chiar daca unele pe low/medium. Daca ai rezolutie mica la monitor, poti spera la detalii ridicate. Ce parere vrei despre PC? N-ai precizat monitor, placa de baza, modelul memoriei/placii video, n-ai zis decit 2-3 chestii. E un sistem intre low-end si mid-range daca discutam de jocuri.
Pai in caz ca nu stiai, rezolutia e EXTREM de importanta. La 1280X1024 zburzi in cam ORICE joc, inclusiv Crysis 3. Nu vorbesc din auzite, eu am un HD 4770 care inca se misca bine mersi in titlurile noi, multumita procesorului/memoriei (i3 2120 si 8 GB) dar mai ales rezolutiei mici. La 1680X1050 sau full HD plingeam pe linga el.
Pe linga jocuri, ai mai cerut si o parere despre PC, caz in care trebuia sa zici TOT-TOT.
Daca te tine sursa si ai racire decenta, poti sa impingi procul ala pina la 4 GHz fluierind. La fel poti sa mai tragi si de placa video si astfel o sa ai un spor de performanta de cel putin 20%, poate chiar undeva la 30-40%,in functie de cit de sus poti sa le duci in conditii de siguranta.
Stiu care ar fi fost idea
Ce system de racier mi'ar trebui ca sa imi duc procesorul la 4.0 ghz? momentan am 5 ventilatoare in pc ar mai trebui sa mai bag ventilatoare fiind ca mai am loc in el pentru ventilatoare si cum as putea sa trag de procesor ca sa mi-l racesc?
Degeaba ai 1000 de ventilatoare daca sint montate aiurea iar coolerul de pe procesor e ineficient. Ia un cooler decent pentru procesor si cauta pe net tutoriale de overclock pentru procesorul si placa ta de baza. Ca si cooler pentru proc iti recomand un Arctic Cooling Freezer 7 Pro rev. 2, ca tot e la 15% reducere pe PCGarage si are review-uri excelente. Daca nu il pastram pe ala vechi, imi luam si eu un ACF 7 cind mi-am facut ultimul upgrade. Bine, nu fac overclock, dar e si suficient de silentios cind e cazul ACF 7-le.
Outlast
Bioshock 1, 2
seria Grand theft Auto
seria Prince of Persia
Half Life 1
Half life 2
Half life 2 Episode 1
Half life 2 Episode 2
Portal 1, 2
Mafia 1, 2
Dead Space 1, 2, 3
TimeShift