| tump a întrebat:

as vrea sa-mi iau un laptop din america, firma DELL / Bugetul meu este de maxim 800$ am gasit ceva, cu procesor 3rd generation corel i7 + 1TB hard + 8gb ram, dar placa video e Intel® HD Graphics 4000, este buna? Adica eu am ASUS A9550 cu 256 mb, cred ca e mai buna Intel® HD Graphics 4000. nu? Eu vreau mai mult pentru gaming, stiu ca nu e buna placa asta video pentru asa ceva dar nu gasesc una mai buna care sa contina si i7 si etc... la pretul asta. Ce ziceti e bun asta? : http://www.dell.com/....../p/laptops

Răspuns Câştigător
| annaangel17 a răspuns:

Ce sa zic...de aratat, arata super! vad ca si procesorul si celelalte sunt bune..eu zic sa ti-l iei...la banii astia, eu zic ca va fi un laptop destul de bun. funda?

2 răspunsuri:
| GabiDumitrescu a răspuns:

Lasa prostiile - vrei gaming, iti faci frumos un sistem din componente, nu iti trebuie laptop pentru asta!
P.S. Un i3 cuplat cu o placa video buna rupe tot in jocuri, arunci bani pe i5 sau i7 daca faci si randari/encodari sau daca esti sarac cu duhul.

| tump explică:

Faza e ca nu e numa pentru jocuri, si aletele : filme, programe ( vreau sa mearga bine sa am un laptop sa-l pot duce oricnde sa fie perfomant si toate cele...