Furien.cs16.ro
furien.lu netistii.rio
furien.arth.ro
furien.laleagane.ro
furien.freakz.ro
Funda?
Frate daca vrei sa te asiguri ca nu sunt codati pe server intra pe Furien.BemGaz.Ro este cel mai smecher server din prezent.
Www.BemGaz.Ro
FURIEN.PGLGAMERS.RO server online 06.10. 2017 xp+credite.Slot Free oferim admin jucatorilor online 5h pe server+experienta in amx.Pentru admin avem nevoie de TeamSpeak3 + microfon asa ca daca ai nu rata sansa.Staff prietenos vip lunar cu multe avantaje pentru doar 25lei + 20k exp primite la donatie doar prin PaySafe. Avem de asemenea server de teamspeak 3 TS.PGLGAMERS.RO.Va asteptam pe toti cu mare drag.
Intra pe cel mai nou server furien + cine intra nou pe server o sa primeasca automat 600 credite!
Nume server: furien.mixland.ro
Se da si ADMINE GRATIS daca de intereseaza!
Vă așteptăm cu brațele pe cel mai frumos server de furien. Adăugă la favorite,, furien.gamelife.ro '' și nu o să regreți
Vă așteptăm cu brațele pe cel mai frumos server de furien. Adăugă la favorite,, furien.gamelife
.ro '' și nu o să regreți
Furien.crashed.ro # Server de furien cu xp si level maxim 60. Cautam admini capabili.
Ma daca vr un sv cu credite sau fara cu lvl+clase+credite Furien.Anzo.ro sa-u Vaslui.Anzo.ro.Va asteptam sau Furien.dmgame.ro sv super tare daca aveti nevoie sa va invatati tastati in chat /help si vedeti acolo si /reguli pentru admini /who,/admin daca aveti ceva de discutat Add me la id :robi_asasinul@yahoo.com id de mess Ad robi_asasinul lasati un mesaj va rasp. cand intru bafta la joc
Ma daca vr un sv cu credite sau fara cu lvl+clase+credite Furien.Anzo.ro sa-u Vaslui.Anzo.ro.Va asteptam sau Furien.dmgame.ro sv super tare daca aveti nevoie sa va invatati tastati in chat /help si vedeti acolo si /reguli pentru admini /who,/admin daca aveti ceva de discutat Add me la id :robi_asasinul@yahoo.com id de mess Ad robi_asasinul lasati un mesaj va rasp. cand intru bafta la joc Si pe facebook Roby Onicala am o poza pe banca cu pissy
Ma daca vr un sv cu credite sau fara cu lvl+clase+credite Furien.Anzo.ro sa-u Vaslui.Anzo.ro.Va asteptam sau Furien.dmgame.ro sv super tare daca aveti nevoie sa va invatati tastati in chat /help si vedeti acolo si /reguli pentru admini /who,/admin daca aveti ceva de discutat Add me la id :robi_asasinul@yahoo.com id de mess Ad robi_asasinul lasati un mesaj va rasp. cand intru bafta la joc Si pe facebook Roby Onicala am o poza pe banca cu pissy Si inca ceva facetiva cont pe numele vostru sunt fraieri care fura numele acolo bafta la joc...
Counter Strike 1.6
Connect Fr.Jucausii.Net Furien Mod Romania
ip:89.40.233.153:27015
Pentru cereri admin vizitati www.jucausii.net
Salut TPU cel mai nou server de furien este
gold.bemgaz.ro # iar sectiunea de voturi este
http://servere-cs.freakz.ro/cs_server-GoLD.BemGaz.Ro-51452.html va multumesc pentru voturi!
Frurien.freakz.ro cel mai bun server de furien cu credite si nu sunt codati.
Vrei un server de furien?
Am eu unul dar e prin hamachi
Http://servere-cs.freakz.ro/cs_server-178.157.85.208-46630.html Cel mai nou server de furien si da un vot :d
Daniel_Alexandru_1995_b3U3 întreabă:
Ale3xXd întreabă:
LoreChris1983 întreabă: