| FrameR a întrebat:

As vrea si eu sa-mi spuneti niste jocuri "frumoase" ca sa zic asa pentru un laptop mai slab:
-Windows 7 Ultimate
-Procesor Intel(R) CPU b815 @ 1. 60GH 1.60 GHz
-Ram 2, 00 GB (1, 85 GB usable)
-32-bit Operating System
Nu prea le am cu Informatica deci sa nu ma intrebati mai mult de ce v-am spus mai sus ca ma baga-ti in ceata happy
Multumesc anticipat!(Sper sa nu-mi dati Mario sau mai stiu eu ce panarame din astea happy ) PS:Nu conteaza daca e Free 2 Play sau cu bani.

Răspuns Câştigător
| SQueeZer a răspuns:

Prototype 2, Half-Life Episode 1-2, Tom Clancy's Rainbow Six Vegas 2, Portal 2, Minecraft, Max Payne 2... Sau intri aici :
http://www.game-debate.com/can-I-run/? EA Intri la sectiunea : Can I Run It?, bagi componentele tale si alegi un joc, iar Site-ul iti va spune daca merge si cat de bine ( La High, Medium, Low ). Succes!

3 răspunsuri:
| suffarstar a răspuns:

Trine 1, freedom fighters, tomb raider anniversary, prine of persia the two thrones, flatout 2.

| TellaPro a răspuns:

Mario... Nu: Gta San Andreas, GTA 3, Mafia 1 poate iti merge si mafia 2, Metin 2, 4 Story, fifa, transformice, Drift city, Teenage mutant ninja turtles 2007, cross fire. Ar trebuii sa-ti mearga pentru ca eu am pc-u putin mai slab si nu am placa video.
A da si daca vrei ne putem juca terraria amanoi

| thestyle a răspuns:

Fifa 07.cs1.6,prince of persia