| Efilopialul a întrebat:

Buna Tpu.Astam am niste intrebari despre wow.Deci :
1.Deci as vrea sa imi cumpar World of Warcraft ( pana acuma jucam pe servere private) si nu sunt sigur ca poate calculatorul sa tine de fapt am laptop tonguerocesor Intel(R) Core(TM) i5-337U CPU @ 1. 80GHz, RAM 4, 00 GB (2, 96 GB usable).
2.Din punct de vedere economic daca o sa imi cumpar jocul cand ar fi mai bine sa il cumpar acuma in octombrie (cand e ziua mea) sau cand apare Legion
3.Deci in principal daca o sa ma apuc eu is cam newbie si nu stiu sa joc perfect dar sunt sigur ca vreau sa ma apuc cu hunter si idee e ca atunci cand cumperi jocul (apropo eu nu am toate versiunile dar cand mi cumpar le cumpar si pe alea) iti da un boost de lv 90 (100 la legion) si ar fi bine daca l-asi folosi pe hunter.Nu sunt expert pe el si vreau sa imi fac skining si leatherworking.
4.Asta e o intrebare pe care o am de mult deci am vazut la multi playeri de wow ca folosesc un addon care iti schimba bara aia cu viata mana etc. si o pun acolo la misloc, Eu deja folosesc Bartender4 da alte addonuri nu prea mai stiu.
Multumesc daca ati citit atat si fara idioti care sa comenteze daca stiti raspundeti chiar si la o intrebare daca nu mai bine nu mai spuneti nimic.

Răspuns Câştigător
| EnvyU a răspuns:

1, ar merge dar cu fps mic daca nu ai si o placa video dedicata gen 850m sau mai stiu eu ce.
2. Nu iti recomand sa il cumperi absolut deloc pentru ca e o basina de joc vechi de 11 ani si nu are rost sa te mai joci jocu asta. Economic, evident ca o sa se ieftineasca dupa ce apare legion.
3. Eu nu iti recomand sa dai boost pe un char daca nu stii sa joci pentru ca nu o sa iti placa deloc, o sa fi praf, o sa te injure lumea si o sa fie vai de tine. Cel mai bine incepi de la inceput ca sa vezi cum e jocul si cel mai important sa iti inveti clasa. Mai bine dai boost pe o clasa pe care o vei folosi strict pentru profesii sau de fun, nu cea care vrei sa fie main.
4. In principal nu ai nevoie de addonuri decat unele care te ajuta gen quest helper sau gatherer, nu mai stiu care mai sunt ca nu am mai jucat de cand era mists of pandaria la inceput.
Sincer iti recomand mai bine sa te joci ceva free to play decat sa dai banii pe wow. Dar, faci cum vrei.

| Efilopialul explică (pentru EnvyU):

Mersi mult pentru tot dar sincer chiar vreau sa il cumpar chiar daca e vechi de 11 ani inca mai e fain si mai sunt o multime de oameni plus daca te gandesti daca sa zicem s-ar inchide peste 3 ani desi nu cred e pacat de bani e adevarat dar sincer mie inca imi place.Mai joc si lol da am chef de wow deci na. Oricum iti multumesc pentru propuneri

Si inca cv deci eu am jucat wow destul de mult dar am fost pana acum player de ala gen 3 ore pe zi dar vreau sa ma apuc serios de acest joc si idee e ca normal cel mai bine stiu pe warr dar acuma ma plictiseste total warriorul adica cel putin vreau sa imi fac un hunter apoi dupa ce il fac de 110 lv max imi fac un dk si apoi un demon hunter.

| EnvyU a răspuns (pentru Efilopialul):

Demon hunter? Oo scot astia clasa noua cand baga legion? Sincer daca nu ar fi fost subscriptia sa dau 15 dolari pe luna, m-as fi bagat. Eu am cont cu mop da ma costa acum 45 euro sa upgradez la wod plus cat o sa coste si legion, plus ca nici nu am cu cine sa joc, plus ca nu mai am bani pe cont ca mi-am luat calculator laughing. Din ce tin minte druidu era fain ca puteai fi si tanc si dps si healer si te puteai baga imediat in raiduri ca tanc sau healer. Sau jucai off tanc si dps. Am avut paladin, hunter si monk, a fost belea hunterul pana l-au nerfat. Acum e clar ca nu stiu cum mai sunt clasele. Si inca o chestie, nu imi place ca au facut statsurile ca pe vanilla, adica 100 damage si etc, nu au continuat cu statsuri multe, poate e mai bine asa dar nu ma atrage.

Ai si tu dreptate asta cu dmg ca pe vanilla ma enerveaza la culme dar nu suficient cat sa nu joc. happy Idee e ca o sa bage demon hunter o sa fie tank si dps o sa aiba duble jump.Si in WoD s-o bagat garnisoana etc. Daca chiar vrei sa te apuci poti sa faci ca mine sa cumperi legion cand apare ca wod o sa se ieftineasca pana atunci plus ca poti sa faci bani pana baga legion am auzit ca dureaza vreo 4 luni sau cv

Inca cv daca ai vrea sa te apuci contacteaza-ma ca na adica cand apare legion eu mi-l cumpar si na mai dau acolo pentru subscriptie etc.Idee e ca ai zis ca nu ai cu cine sa joci iar eu is disponibil laughing) si ai mai zis ca, costa subscriptia mult da poti gasi pe unele siteuri foarte ieftin. happy what ever itiurez succesc in toate jocurile pe care o sa le joci m-ai ajutat enorm.

| EnvyU a răspuns (pentru Efilopialul):

Sunt curios cum o sa fie legion asta, o sa mareasca statsurile, o sa le lase la fel? Ce o sa bage nou? Doar raiduri? Oare cati player vor mai pleca, sau se vor intoarce? Ce ma oftica la wow e ca sunt multe chestii anti social, adica nu e shared loot, shared xp, etc, cum e la rift sau guild wars 2 daca ai jucat. Apropo iti sugerez sa joci guild wars 2 ca e gratis, doar expansiunea o sa coste dar te poti juca jocul sa vezi cum e si daca iti place iei si expansiunea, si nu costa subscription si au multe inovatii fata de wow, nu e ca la wow sa faci questuri fara numar, aici fac level explorand, facand eventuri pe harta, nu neaparat questuri. Si nu e 100% tab targeting, are si un pic action, adica sa dai cu tinta.

7 răspunsuri:
| Efilopialul explică:

De ce ma trimiti pe Kronex un server de samp cand eu mai sus am scris despre WoW... Poate nu am inteles eu bine ce e cu site-u asta...