Sall aceasta este problema serverului si nu are nimic in legatura cu calculatorul tau asa ca uite cateva solutii:
1:Cand intri in metin nu intri normal ci dai la run as administrator.Asa nu o sa-ti mai iasa dar nu te poti teleporta pentru ca ti se face ecranul negru si asa ramane pana iesi din joc.Este bine cand esti doar map1 la schimbat de bonusuri sau la orci etc.
2:Apasa alt+control+delete si unde scrie processes la task manager cauta numele metinului si dai clic dreapta; dupa dai la set priority si dai above normal penntru ca daca dai high celelalte programe din bara o sa mearga mai greu.
3:Ia de pe net sau cu bani un curatator bun, nu antivirus ci curatator.Eu am Argente si curata calculatorul foarte bine.
4:Asta este cea mai usuara solutie dar si cea mai nesigura si anume sa eviti locurile cu lag deoarece aceasta este o eroare datorata lagului de pe server asa ca trebuie sa folosesti map2 in loc de map1 si fierarul de la intrare in v3 in locul celui din map1 si asta pentru ca in map2 nu se dau lupte intre regate si sunt putini playeri care fac lag deci intr-un cuvant este locul de schimbat bonusuri.
Sper ca am ajutat bafta!
Eroarea nu este din cauza serverului.Aceasta eroare cu? este din cauza windows-ului. Daca ai windows 7 normal ca iti da eroarea.Dar daca ai windows xp nu iti mai da nici o eroare sau lagg. Sper ca ti-am fost de ajutor. Funda?