| Pricocky a întrebat:

Care au fost jocurile copilariei voastre sau care v-au placut cel mai mult si care v-au marcat, ati ramas uimit si la-ti rejuca oricand? Incep eu : Mario, GTA : San Andreas, Chicken Invaders, Half - Life, Ratchet & Clank, Ratchet Gladiator, Batman Vengeance, Hulk ( primul ), Sims 1, Gran Turismo 4, NFS : Carbon, Sonic Heroes, Tony Hawk : Pro Skater 4 ( cred ca asa se numea ), Big Mutha Truckers, Spider - Man, Mortal Kombat, King of Fighters, SSX si altele...

Răspuns Câştigător
| ZethKode a răspuns:

Jocurile.Da,jocurile din ziua de astazi sunt foarte realiste, au o poveste diferita dar si un pic de esenta pentru a tine jucatorul in priza.Dar noi vorbin de jocurile care ne-au marcat copilaria, iar ale mele sunt:In primul rand Mario.Tin minte ca stateam pana la 11, 12 noaptea sa bat un boss si sa salvez printesa.Prince of persia, acela vechi, 2d.Si pe acesta stateam foarte mult, cel mai mult ma enervau scheletii si usile cu zimți.Am mai crescut si am inceput sa joc Return To Castle Wolfenstein.Nu m-am lasat pana nu l-am terminat si pe acesta.Chiar acum imi aduc aminte cate cosmaruri aveam de la jocul acesta, mai ales cand am fost la nivelele cu zombie.Grand Theft Auto 2. Un joc in care puteai face tot ce vrei, cand vrei, cui vrei.Era unul din jocurile mele preferate din acea vreme. Spider-Man 2. Abia am terimnat jocul, pe atunci ma credeam spider-man si eu.Mai sunt jocuri, dar astea sunt cele care mi-au placut cel mai mult, cand am fost mai mic.

2 răspunsuri:
| dianaaaaax a răspuns:

Mario, jocuri de îmbrăcat fete, eram obsedată, chicken invaders, şi şotron.laughing

| LetalShot a răspuns:

Sonic heroes sonic riders sonic vs knakals si multe