LOL CS? sti ce e un MMO? ma rog cel mai jucat MMO e World of warcraft poveste lunga foarte lunga sunt si carti cu povestea din WoW (aproape orice personaji are o poveste ) speeluri are multe trebuie sa iti faci tu butoanele de la tastatura ca sa poti sa le atingi pe toate dar din pacate trebuie sa-l cumperi si sa platesti lunar poti sa joci pe private gratis dar o sa ai buguri multe speeluri care nu merg etc deci pe scurt vrei joc de calitate dai bani vrei ceva praf... sal
+ pe site-ul care ti la dat Justin nu sunt doar MMO sunt multe jocuri bagate la nimereala unele trebuie sa bagi si in ele bani...
Am jucat WoW multa vreme, dar acum nu imi mai place ....Recunosc am gresit cu CS si Lol, dar am fact-o pentru. aceia de pe TPU, care mi le vor spune....Ma gandeam la Guild Wars 2 ce zici?
Nu am jucat 2 am jucat 1 si mi s-a parut super atunci puteai sa joci gratis 1 acum nu stiu daca mai merge dar da e o alternativa buna pentru wow
MoP nu-l suport au simplificat jocul in draci prefer sa joc pe un server privat decat sa joc chestia aia.Pe server privat WoW e un fel de Demo, asa ca GW 2 ramana singura alternativa
Salut.
Uite aici cateva titluri: 2112 Revolution
: Aion
: Blade & Soul
: Black Desert
: Camelot Unchained
: Squard Wars
Sper sa fie pe placul tau! BAFTA!
Buna! Jocurile sunt bune, B&S chiar superb, dar ochii mei nu suporta asa grafica luminoasa cat despre Aion l-am jucat, dar nu stiu daca m-as mai intoarce... Oricum Multumesc mult!
Buna din nou.
Uite aici un site de unde iti poti alege: http://www.mmorpg.com/gamelist.cfm
Sper sa-ti alegi ceva pe placul tau! BAFTA!
Horiatud întreabă: