| TheCostumeCat a întrebat:

Ce MMO-uri imi recomandati? (FARA LOL; CS sau jocul ala de 2 lei Metin 2) vreau ceva complicat cu grafica buna, un gameplay bogat in skills si un pic de poveste

8 răspunsuri:
| AlexShadow26 a răspuns:

LOL CS? sti ce e un MMO? ma rog cel mai jucat MMO e World of warcraft poveste lunga foarte lunga sunt si carti cu povestea din WoW (aproape orice personaji are o poveste ) speeluri are multe trebuie sa iti faci tu butoanele de la tastatura ca sa poti sa le atingi pe toate dar din pacate trebuie sa-l cumperi si sa platesti lunar poti sa joci pe private gratis dar o sa ai buguri multe speeluri care nu merg etc deci pe scurt vrei joc de calitate dai bani vrei ceva praf... sal

| AlexShadow26 a răspuns (pentru AlexShadow26):

+ pe site-ul care ti la dat Justin nu sunt doar MMO sunt multe jocuri bagate la nimereala unele trebuie sa bagi si in ele bani...

| TheCostumeCat explică (pentru AlexShadow26):

Am jucat WoW multa vreme, dar acum nu imi mai place ....Recunosc am gresit cu CS si Lol, dar am fact-o pentru. aceia de pe TPU, care mi le vor spune....Ma gandeam la Guild Wars 2 ce zici?

| AlexShadow26 a răspuns (pentru TheCostumeCat):

Nu am jucat 2 am jucat 1 si mi s-a parut super atunci puteai sa joci gratis 1 acum nu stiu daca mai merge dar da e o alternativa buna pentru wow

| TheCostumeCat explică (pentru AlexShadow26):

MoP nu-l suport au simplificat jocul in draci prefer sa joc pe un server privat decat sa joc chestia aia.Pe server privat WoW e un fel de Demo, asa ca GW 2 ramana singura alternativa

| DiCaprio66 a răspuns:

Salut.
Uite aici cateva titluri: 2112 Revolution
: Aion
: Blade & Soul
: Black Desert
: Camelot Unchained
: Squard Wars

Sper sa fie pe placul tau! BAFTA!

| TheCostumeCat explică (pentru DiCaprio66):

Buna! Jocurile sunt bune, B&S chiar superb, dar ochii mei nu suporta asa grafica luminoasa cat despre Aion l-am jucat, dar nu stiu daca m-as mai intoarce... Oricum Multumesc mult!

| DiCaprio66 a răspuns (pentru TheCostumeCat):

Buna din nou.
Uite aici un site de unde iti poti alege: http://www.mmorpg.com/gamelist.cfm
Sper sa-ti alegi ceva pe placul tau! BAFTA!