Sall am lvl 23 daca te interesezi de legendary incearca cool fire + soccer sanse slabe soccer + soccer sanse mari si cool fire + cool fire sanse foarte mari soccer=medieval + alpine 12h cool fire=medieval + alpine 4h medieval se face din foc si metal si alpine din pamant si gheata
Eu tie ti-as da funda
Salut! La ce level treuie sa am pamant si gheata sa iese alpine? Sau trebuie sa incerc de mai mulre ori?
Ce nivel slab ai eu sunt lv 46 si am toti dragoni
Stiii cum sa fac dragonul soccer iti dau funda
Soccer=foc dragon si gheata dragon mie mi-a iesit cu dragonii acestia.
.....Bafta!
Am lvl 21, dragonii pirate si poo se fac asa :
Pirate : Dark + Dark (poate iesi pirate sau Petroleum) sau Dark + Apa (poate iesi de asemenea pirate + Petroleum)
Poo : Petroleum + Mud; Pirate + Earth; Mud + Dark
Fiecare dintre acesti 2 dragoni se pot face din mai multe combinatii asa ca nu te da batut pana nu cade.
Mai am nivel 25 :D insa nu mai am dragoni aia mici poo pirate sau din astea i-am vandut pe ttotzi si acum am numai puri :D insa daca vrei uitete aici http://www.youtube.com/watch?v=i8vkKJxjyFY
Ok si lengendary am incercat cu cool fire si soccer fire si am consumat la gems dar nimic dc?
Am nivel 30 iar pirate=seashell+neon
lengendary=soccer+cool fire
cristal=soccer sau cool fire+gummy
mirror=petroleum+gummy
Nu merge de ****
Eu am leval 29 la dragon city si ca sa stii :
1. pirate dragon e un dragon bun in lupta.
2.poo e foarte slab
3.ca sa faci legendari trebuie sa combini 2 dragoni rari cu breding boots
Eu nu inteleg de ce i-ai dat funda aluia care nici nu ti-a zis din ce se face poo si pirate
Neon (Dark + Electric) + Nenufar (Sea + Plant) = Pirate
Mud (Terra+ Sea ) + Dark = Poo
Poti face dragonul pirate din dragoni care sa contina si apa si dark te-ai prins
Sunt la lvl 31 si am decat dragonul pirate care se face din dark dragon + sea dragon, dar celalalt dragon nu-l am si nu stiu cum se obtine.