| fatiggue a întrebat:

cum aș putea să joc fortnite pe un calculator „slab"
Și când spun slab mă refer că am un iMac 21.5 Late 2015 8 GB Ram, un i5 3,1 GHz plus o grafică integrată de la Intel cu 1500 MB, cu toții știm că mac-urile nu sunt pentru gaming, la grafică medie, am in jur de 40-60 fps(am constatat cu ochiul) doar că atunci când mă dau cu parașuta, am niște freezuri infernale care durează până la jumate de drum in sens vertical, și după imi merge tare ok.Ce aș putea face? știu că există ceva un „turbo" de la Apple numit Metal de la placa grafică, la mine știu că e activat, dar nu înțeleg de ce atunci când trebuie să sar din autobus am freezuri.MULȚUMESC!

7 răspunsuri:
| alexboss2020 a răspuns:

Dai setarile mai pe low si vezi ce temperaturi ai!

| fatiggue explică (pentru alexboss2020):

Calculatorul nu se incălzește, pur și simplu niște freez-uri din cauza playerilor multipli care se afla comprimați intr-un loc.

| alexboss2020 a răspuns (pentru fatiggue):

M-am uitat la specificatiile PC-ului si ai un Hard disk care lucreaza la 5400 rmp ceea ce face ca in unele momente ale jocului rendarea mai inceata a imaginilor! Dar si placa grafica integrata in procesor are parte din vina, nu prea ai ce sa faci! Incearca sa reduci rezolutia!

Folosesc ssd(din păcate extern). Rezoluția full HD

Am activat chestia aia de la fps si in meniu am 110 fps si in gameplay 80, cu unele drope frame uri micute si freeze-ul ala, dar am ovservat ca dupa cateva meciu dispare un pic

| alexboss2020 a răspuns (pentru fatiggue):

Mi-as fi dorit sa iti mearga cum trebuie! Lasa ca iti cumperi tu ceva mai bun happy

| Number27 a răspuns:

Pe low cu cam 45 fps cel mai probabil te va duce.