| MeNoNヅ a întrebat:

Cum as putea sa ma joc Cry of Fear cu prietenii? Ca am vazut pe youtube ca se poate! FUNDA urgent!

Răspuns Câştigător
| Andrei7520152 a răspuns:

Si acest mod e asemanator cu cry of fear, poate o sa-ti placa
http://www.moddb.com/......ectors-cut

| MeNoNヅ explică (pentru Andrei7520152):

Se poate juca cu prieteni prin LAN? Si daca da, cum se poate ca tot asta caut, daca poti sa-mi zici, spune-mi, te rog happy

| Andrei7520152 a răspuns (pentru MeNoNヅ):

Daca se poate accesa Multiplayer din meniul principal, se poate juca prin lan. daca nu, ma gandesc ca jocul trebuie fentat cumva. nu pot instala ca mi-a downloadat aiurea si mi-e corrupt installerul

9 răspunsuri:
| Andrei7520152 a răspuns:

Tot vreau sa instalez Cry of Fear, am auzit ca e fain. Daca se poate juca in multiplayer (prin LAN) vei putea juca si cu prietenii. o sa verific si eu ca sunt curios

Si imi trebuie si alte chestii ca sa-l joc? Sau merge asa fara nimic?

Sunt moduri HL. Ai nevoie de Half-Life gata instalat pe calculator

Ok. are ceva daca am Half-Life de la Counter-Strike? Ca mi l-a dat deodata cu Counter-Strike!

Nu cred. atata timp cat poti deschide Half-Life si de acolo ai un meniu numit Custom Game e totul ok. dar e putin mai complicat. unele moduri sunt compatibile cu Steam iar altele, mai vechi, nu sunt. Ma gandesc ca tu ai cs in verziunea Steam

Nu! Nu il am pe Steam!

| BODYSS a răspuns:

Vad ca ai dat funda, in fine, vreau doar sa iti sugerez si eu o varianta de-a mea...

1.instaleaza jocul pe steam
2.instaleaza hamachi (trebuie ca prietenii tai sa aiba hamachi)
3.dai click pe network, apoi create a new network.
4. unde scrie network id, scrie ce vrei tu, apoi spune-i prietenului tau ca sa scrie exact ce ai scris tu.
5. dupa ce a intrat, spune-i sa copieze ip-ul de sus, unde ai dat sa creezi un nou network, unpic mai jos este ip-ul tau.
6.intra in joc, dai pe 2D Menu, dai pe host new coop game, vezi acolo la server daca Pausable este bifat, alege o mapa, si dai start.
7. dupa ce s-a creat mapa, si esti pe server, spune-i prietenului tau sa intre in joc, si dupa ce a intrat, spune-i sa apese ` sa deschida Consola si sa scrie: sv_lan 0, apoi connect (ip-ul tau) apoi enter, ex: connect 25.153.146.243 apoi enter, si poate intra pe sv-ul tau, iar pe hamachi poti face ca un grup. si poti sa joci cu prietenii tai. sper ca iti este de folos.

apropo, cum iti zice pe steam? sa te adaug, al meu este BODY$$