Buna dimi dovedeste-le parintilor tai ca esti in stare sa ai grija de doua fiinte frumoase, nevinovate si dragalase, si ca avand acesti doi perusi, tu, vei fi mai intelegatoare, ascultatoare si devotata scolii si treburilor gospodaresti, incercarea nu te costa nimic, dar daca mai adaugi si un:V a rog frumos si un pupic si o inbratisare, nu cred ca exista o mama sa nu cedeze la astfel de tertipurisunt mama a doi ingerasi si stiu cum procedau can erau mici sa le fac poftele, si acum ca sunt mari mai adauga cate o linguseala, asa au procedat can au vrut sa ma convinga sa ii las sa creasca un catel la bloc, eram de neconvins, dar felul lor de a se lingusi, m-au facut sa cedez si nu imi pare rau [-x.papa si o zi buna:*
Pai de ex daca o prietena de a ta are,poti sa o duci sa ii vada,sa ii spui ca vei avea tu grija de ei,ca vei curata dup ei,ii areti poze pe internet cu ei, ii povestesti cat sunt de dragalasi. Daca nu reusesti nu mai incerca, poate au un motiv serios pentru care nu iti cumpara.Bafta