| Teodora0407 a întrebat:

cum joci rainbow x siege? Cum trebuie sa intru in joc? Am facut baiatului meu cont si habar nu avem cum sa intram in joclaughing (joaca pe playstation4

Răspuns Câştigător
| Wr3nch a răspuns:

Daca ai instalat jocul ar trebui sa il lansezi si iti apare o lista cu optiuni. Acolo ar trebui sa multiplayer, dai pe aia si alegi newcomers

| Teodora0407 explică (pentru Wr3nch):

Multumeec din suflet ca incerci sa ma ajuti, dar cand dau pr newcomers nu ma lasa sa intru in joc, se invarte ceva si cam atat, dupa iar pot sa dau din noi pe newcomers si tot asa sad

| Wr3nch a răspuns (pentru Teodora0407):

E conectata consola cum trebuie la internet?

Da, merge prin wifi!

Aveti si PlayStation Plus activ? Fara el nu poti juca online, doar misiuni de atrenament.

Nu avem plus activ

Dar jocul este pe cd am cumparat jocul

Nu conteaza. Pentru multiplayere cum e Siege e obligatoriu PS Plus ca sa poti juca online cu alte persoane. Trebuie sa faceti abonament aici:
https://www.playstation.com/ro-ro/explore/playstation-plus/join-ps-plus/
Pare scump dar o sa primiti doua jocuri gratuite in fiecare luna, care se pot juca atata timp cat abonamentul e activ (24 de jocuri pe an in total).

Asta era problema, multumesc mult!

Inca o intrebare te rog, doar cand am abonamentul activ se poate juca multiplayer? Si jocurile care le descarc in timp ce abonamentul este activ se poate juca si cand expira scest abonament?

Da numai cand e abonamentul activ.
Jocurile gratuite date de ei pe care le descarcati se pot juca doar cand e e activ. Eventual, se pot cumpara daca le doriti permanent.

14 răspunsuri:
| aumih16 a răspuns:

Jocurile se cumpara! preferatul meu e fifa 20! abia astept sa apara si fifa 21! dar asta la anul!

| CosminFlo a răspuns:

Dragi parinti, jocurile se cumpara...

| Wr3nch a răspuns (pentru CosminFlo):

Drag om, citeste intrebarea inainte sa te bagi in seamalaughing Nu toti pirateazalaughing

| Teodora0407 explică:

L-am cumparat de la altexhappy