Intra aici http://www.games-monitor.net/......Strike-1.6
o lista mare de servere, ai ce sa alegi!
Knife.csbest.ro 24/24 on
Cauta serverele care incep cu "knife...". Serverele cu lame cum le zici tu li se mai zice si servere knife (din engleza: cutit)
Am eu un server de cs 1.6 cu zombie.e simplu daca vrei sa joci pune asa Cs 1.6 by vasi
Cum ai facut sa se conecteze playeri p el? Imi spui si mie te rog?
Ip : 176.57.128.40:27052
Descriere : Este un server de Counter-Strike 1.6 ONLY KNIFE care trebuie sa faci multe kills pentru ati debloca cutite noi folosind comanda /Knife.
Cutitele le poti lua daca ai kills, exemplu:
1 cutit [10 kills]
2 cutit [40 kills]
3 cutit [75 kills]
Etc...
Stai linistit/a, daca iti iei un cutit nou nu pierzi nici macar 1 kill, si il poti schimba oricand folosind comanda /Knife.
P.S. : Serverul nu este Romanesc!
Alte cuvinte : Sper ca te-am ajutat, funda daca se poate, pe server ma numesc neMessis#ma frend.
Si apropo, el/ea a cerut sa ii dati voi server, nu sa o puneti sa caute.
Intra pe furien.pgz.ro se da admine free
Y! M:mariana_martinas
Uite aici un server de cs normal, dar daca imi dai prin mess niste mape cu lame le voi pune in functiune la cererea ta, id-ul meu de mess: chiuta.marcel,adresa: 10.81.88.185:27015
Va dau eu un servar de lame foarte tare connect.192.168.1.2:27015.Dati-mi funda.
Salut, am eu un server ff frumos de cs. SErverul este 192.168.1.2:27020. Bagam orice mape vreti etc. Dal mai departe si aduceti playeri si va fi o distractie pe cinste