| anonimvsanonim a întrebat:

De ceva timp m-a luat dorul unui joc din copilărie. nu știu câți dintre voi v-ați jucat acest joc, dar sper din suflet să știe cineva despre el. E vorba despre un Star Wars, acum problema e că nu știu care și încerc ca un disperat să îl găsesc dar nici cum nu dau de el. O să vă dau niște detalii pe care mi le amintesc eu așa vag din gameplay : (știu că l-am jucat acum. 10 ani ultima dată, dacă nu și mai mult )
-Când intram în joc puteam să îmi creez caracterul și să îmi aleg „sabia laser" și ce culoare să aibă și chestii de genul ăsta
-Era o misiune la un moment dat, nu mai știu cam pe la ce moment al jocului, dar era un fel de perete invizibil și nici cum nu puteam trece de el. ori nu găseam eu intrarea, ori trebuia făcut ceva cu el (eram mic pe atunci. nu prea știam cum stă treaba)
-Și încă un lucru, stiu că la finalul unei misiuni ajungeam la un tip cu 2 săbii laser și era super greu de bătut, dar după ce terminam cu el mă transporta pe o navă spațială și mă ducea în altă zonă să zic așa.
Vă rog din tot sufletul ajutor crying îmi vine să plâng crying vreau neapărat să îl mai joc măcar o dată.