anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU dw vreme încoace ma tot gandesc daca sa i-mi fac cont oe Facebook și mereu am oreținere și o nesiguranța și nuștiu exact ve sa fac?
Momentan am un cont fals mai vechi pe care lam facut la momentul resoectiv doar ca sa pot intra oe Facebook și sa vad cum funcționeaza.
Ce ma deranjeaza cel mai mult ca am tot felul de rrstricții și piedici cand vreau sa caut sau sa cunosc o pwrsoana!
Țin minte ca înante puteam sa introduc numelw orașului, liceu etc. Acuma vad ca nu mai pot + ca de cateori intru pe Facebiok î-mi cere nr. de telwfon și imi zice ca doar eu o sa am acces la facilitații + ca mai nu daca ați uți oarola și vrei sa țio resetezi, nu ooți fara un nr. de twlwfon.
Idea e ca aș vrea sa cunosc persoane noi inclusiv straini de dincolo prin Facebook și nu pot ca nu fac parte din grupul respectiv.
Am tot auzit tot felul de speculații în legatura cu Facebook + ca YouTube și Google is lwgate prin acces la cont cea ce înainte nu era atata restricție + atatea date personakw decat o adresa de email și un nume!
În concluzie merita sați pui poze pe Facebook?

1 răspuns:
| doarK a răspuns:

Iti poti face cont pe facebook ca sa poti fi la curent cu ceea ce posteaza prietenii tai sau sa auzi noi stiri sau diverse concluzii in anumite categori (depinde de ce sau cine ai la pagini apreciate sau prieteni) dar postatul pozelor nu este obligatoriu, de exemplu eu nu am nici macar o poza cu mine pe facebook dar imi place sa ma uit la fostii mei colegi de clasa si sa vad cum arata acum si sa imi aduc aminte de momentele frumoase. In plus, daca nu vrei sa iti faci datele personale publice nu este nici o problema, contul se poate seta in asa fel incat sa le vezi doar tu. Sper ca te-am ajutat. happy