| Copila2016 a întrebat:

eu fac aplicatii de Android dar nimeni nu le instaleaza, nici prietenii cei de pe Facebook, poate cineva sa instaleze aplicatia si sa imi spuna parerea va rog? Eu am telefon bun si imi merge bine, macar spuneti la ce trebuie sa mai lucrez la ea ( este de Android 4.0.3+ ). Dau funda!

https://fairytail-fight-v1-2.en.aptoide.com/? store_name=artenialexa&app_id=35126077

7 răspunsuri:
| LoverMusic a răspuns:

FAIRY TAIL? OH GOD. Acum intru pe telefon si mi-o puun big grin (e anime-ul meu preferat btw)

| LoverMusic a răspuns:

Uhm... Daca ar merge linkul... laughing

| Copila2016 explică (pentru LoverMusic):

Incearca-l pe asta https://goo.gl/euK4nv ( e mai scurt )

| LoverMusic a răspuns (pentru Copila2016):

Mda... Desigur ca eu am Android 4.0.2. pentru ca viata e crudaa
Ti-as fi jucat jocul. Iubesc Fairy Tail si as iubi si un joc despre el. Ai Steam? Chiar vreau sa vorbesc cu cineva despre FT (scuzati disperarea : )) ).

Da, Artenialexa e steam-ul meu, am gresit la cate aplicatii am facut in testare aceasta este de

Compatibility
Android 4.0.1+ (Ice Cream Sandwich) pana la 8.0 ( ultima versiune ), m-am incurcat cu o versiune mai veche a aplicatiei...

Chiar si asa eu am vazut Fairy Tail pana putin dupa lupta cu dragonii cand a murit Lucy din viitor iar mai in colo o sa ma mai uit.

| LoverMusic a răspuns (pentru Copila2016):

Vai, mai incolo o sa fie foarte fain. Momente triste, devastatoare chiar, dar si fericite. OST-ul absolut minunat, multe secrete de descoperit in ultimul sezon din anul asta (nu stiu daca ai vazut, dar Layla- mama lui Lucy- a murit in 7 iulie x777, adica fix aceeasi zi in care dragonii au disparut; nu e spoiler, se regasea data mortii pe mormantul ei). Adica eu am plans o gramada in timpul anime-ului, mi-o ajuns prea mult la inimioara laughing
Si legat de aplicatie, nu imi apare in Aptoide (acolo ai lansat-o, nu?)

Incearca sa cauti la cauta magazine ( search store ) si scrii artenialexa si dai click pe numele meu, acolo vei vedea aplicatia.

Si eu am plans la Fairy Tail mai ales atunci cand au reaparut dupa 7 ani si cand i-a murit tatal lui Lucy...