FAIRY TAIL? OH GOD. Acum intru pe telefon si mi-o puun (e anime-ul meu preferat btw)
Incearca-l pe asta https://goo.gl/euK4nv ( e mai scurt )
Mda... Desigur ca eu am Android 4.0.2. pentru ca viata e crudaa
Ti-as fi jucat jocul. Iubesc Fairy Tail si as iubi si un joc despre el. Ai Steam? Chiar vreau sa vorbesc cu cineva despre FT (scuzati disperarea : )) ).
Da, Artenialexa e steam-ul meu, am gresit la cate aplicatii am facut in testare aceasta este de
Compatibility
Android 4.0.1+ (Ice Cream Sandwich) pana la 8.0 ( ultima versiune ), m-am incurcat cu o versiune mai veche a aplicatiei...
Chiar si asa eu am vazut Fairy Tail pana putin dupa lupta cu dragonii cand a murit Lucy din viitor iar mai in colo o sa ma mai uit.
Vai, mai incolo o sa fie foarte fain. Momente triste, devastatoare chiar, dar si fericite. OST-ul absolut minunat, multe secrete de descoperit in ultimul sezon din anul asta (nu stiu daca ai vazut, dar Layla- mama lui Lucy- a murit in 7 iulie x777, adica fix aceeasi zi in care dragonii au disparut; nu e spoiler, se regasea data mortii pe mormantul ei). Adica eu am plans o gramada in timpul anime-ului, mi-o ajuns prea mult la inimioara
Si legat de aplicatie, nu imi apare in Aptoide (acolo ai lansat-o, nu?)
Incearca sa cauti la cauta magazine ( search store ) si scrii artenialexa si dai click pe numele meu, acolo vei vedea aplicatia.
Si eu am plans la Fairy Tail mai ales atunci cand au reaparut dupa 7 ani si cand i-a murit tatal lui Lucy...
DavidAndrei33 întreabă: