| ElvisTare a întrebat:

Eu ma joc un joc Ninja Saga p Facebook si am lvl 48 si vreau sa-mi resetez skillurile dar imi trebuie Ninja Seal Gan si nu am tokens sa-l cumpar.Un coleg care so apucat de curand o facut rost de 5 dar nici el nu stie cum. Vreau si eu sa fac rost va rog spuneti cum! Ms.

3 răspunsuri:
| oOSaritaOo a răspuns:

Bună! Ştiu eu cum;;). Deci dacă intrii în fiecare zi primeşti nişte carduri(şi alea le foloseşti să dai la o ţintă, astfel primeşti ori tokkenuri, ori xp, ori gold).
Şi a doua varintă: a primit cadou de la un vecin de-al lui:), dacă te uiţi în partea stânga există ceva cu requiest... sau ceva de genul, şi acolo sunt toate cadourile primite de la vecinii tăi.
Mă găseşti pe pagina de facebook http://www.facebook.com/sara.gornic?ref=tn_tnmn dacă ai nevoie de vecini. :)

| ElvisTare explică (pentru oOSaritaOo):

Nup...La cadouri nu sunt Ninja Seal Gan si m-am uitat la premii la Sratch Card sinici acolo nu sunt...

| oOSaritaOo a răspuns (pentru ElvisTare):

Bună! Eu ziceam de modul în care a făcut rost colegul tău de tokkenuri. happy Eu primesc în fiecare zi 3 carduri şi am nimerit 50 tokkenuri odată şi primeşti de la vecinii tăi, dar numai căte un tokken. tongue