| SaRRaMea a întrebat:

Eu mi-am downloadat pe telefon xperia jocul the sims freeplay si e foarte tare, am caine am casa...dar cum fac sa invit la mine niste prieteni, adica nici nu am dar nu exista undeva un loc in care scrie search asa cum scrie pe alte jocuri adica vreau sa fac sa vina la mine un prieten si nu stiu cum.

Si mai am o intrebare, cum fac sa am si eu o familie? sa am un sot, trebuie neaparat sa am un jucator real cu care trebuie sa ma casatoresc in joc? si cum faci sa ai copii?

si inca o ultma intrebare...o verisoara de-a mea are un sims pe ipad si am vazut pe google ca este o tehnica ca sa faci bani mai usor, cum ar fi sa pui sa iti creasca legumele pentru 10 ore dupa iesi din joc dai la ceas cu 10-11 ore inainte si cand intri iar in joc au trecut si acolo 10 ore.am incercat asta pe telefon dar nu a functionat am dat si o zi inainte dar nimic. de ce nu merge?sad

PLZ AJUTATI-MA DAU FUNDITA+VOT+PUP

ps: raspundedti la intrebare va rog asa, ex: 1. nu stiu, 2, bla bla bla, 3. bla bla bla... cum doriti la cele care nu stit ziceti,, nu stiu,, si la cele care stiti doar spuneti, a da as aprecia daca ati pune intrebarile una sub alta...scz ca vr sa imi raspundeti intr-un anumti mod dar ma incurc. pa-pa :*

1 răspuns:
| AnDee23 a răspuns:

Amm despre sims free play., trebuie sa faci cerintele care sa iti adaugi prieteni., amm si cu sotul sims. amm trebuie sa ai un anumit staus. daca ai casatoriti incearca try for baby