Te asigur ca exista! Conexiunea nu e tocmai reala dar se merita. BlueStacks. Poti juca jocuri gen HayDay, Clash of Clans si iti va rula usor, poti juca si alte chestii genul Asphalt, NFS dar iti va rula greu pentru ca ecranul unui calculator e mult mai mare decat al unui telefon si e ceva chestie de Gigaherzi, FPS(dupa cum stiu eu) si toate celelalte..nu ma pricep prea bine la ele dar in fine, o incercare nu strica
Am incercat cu BlueStacks jocul cash of legends 2 dar nu a mers pe PC imi dadea totul de la inceput + in limba rusa/germana nu stiu din limba de pe telefon care e in engleza am facut eu ceva gresti cand am instalat?
Hmm, trebuie sa te conectezi la joc-ul dorit de pe telefon cu facebook-ul sau orice altceva, dupa aia intri pe PC si te conectezi pe contul cu care te-ai conectat de pe telefon. Trebuie sa apara ceva de gen-ul: Connect to Facebook, dai connect si bagi datele care leai bagat in telefon.
Nu se poate e un joc online intr-adevar dar inca nu e si pe Facebook.
poate ai jucat: clash of lords 2.
Inca nu a apartu pe FB
Nu, eu ziceam de pe telefon sa te conectezi la facebook din joc, adica chestia aia cand spune ca e mai sigur si ca daca o sa ai alt telefon ti se salveaza contul