| ArmY007 a întrebat:

Buna TPU
Exista vreun program care sa poata face: o conexiune reala dinre PC-Telefon(cu android 4.4.2)?
P.S. eu vreau ceva de genul: sa conectez Telefonul la PC prin USB si sa ma pot juca pe PC jocul de pe telefon DAR exact de unde am ramas pe telefon fara sa fie nevoie sa o iau de la incepot.
Daca se poate spuneti-mi va rog
Multumesc anticipat

6 răspunsuri:
| Zedge a răspuns:

Este imposibil asa ceva, nu exista, te asigur!

| userul7200 a răspuns (pentru Zedge):

Te asigur ca exista! Conexiunea nu e tocmai reala dar se merita. BlueStacks. Poti juca jocuri gen HayDay, Clash of Clans si iti va rula usor, poti juca si alte chestii genul Asphalt, NFS dar iti va rula greu pentru ca ecranul unui calculator e mult mai mare decat al unui telefon si e ceva chestie de Gigaherzi, FPS(dupa cum stiu eu) si toate celelalte..nu ma pricep prea bine la ele dar in fine, o incercare nu stricawinking

| ArmY007 explică (pentru userul7200):

Am incercat cu BlueStacks jocul cash of legends 2 dar nu a mers pe PC imi dadea totul de la inceput + in limba rusa/germana nu stiu din limba de pe telefon care e in engleza am facut eu ceva gresti cand am instalat?

| userul7200 a răspuns (pentru ArmY007):

Hmm, trebuie sa te conectezi la joc-ul dorit de pe telefon cu facebook-ul sau orice altceva, dupa aia intri pe PC si te conectezi pe contul cu care te-ai conectat de pe telefon. Trebuie sa apara ceva de gen-ul: Connect to Facebook, dai connect si bagi datele care leai bagat in telefon.

| ArmY007 explică (pentru userul7200):

Nu se poate e un joc online intr-adevar dar inca nu e si pe Facebook.
poate ai jucat: clash of lords 2.
Inca nu a apartu pe FB

| userul7200 a răspuns (pentru ArmY007):

Nu, eu ziceam de pe telefon sa te conectezi la facebook din joc, adica chestia aia cand spune ca e mai sigur si ca daca o sa ai alt telefon ti se salveaza contul