E un fel de proiect la informatica, nu? Imi aduc perfect aminte ca am avut unul si eu in clasa a...A V-a parca.Pai,ia un monitor gaming de la eMag ( Monitor Curbat LED VA Samsung 23.6", Full HD, DisplayPort, FreeSync, Negru, LC24T550FDUXEN
Cod produs: LC24T550FDUXEN), un mouse gaming tot de la eMag(Mouse gaming A+ KuaFu 7200 DPI, Negru), o tastatura de la Snipe (Tastatura gaming Meetion MT-K9320 iluminare rainbow, rezistenta la apa, USB, negru
-25%), de la Altex casti(Casti Gaming MYRIA Wolver X MG7803, stereo, multiplatforma, negru)si un desktop de la eMag(Sistem PC Gaming Lite Intel ® G3220 la 3Ghz, 8GB RAM, 500GB HDD, VIDEO 2GB DDR3 nVidia GeForce GT 710, DVD-RW + KIT (Tastatura + Mouse)
Cod produs: GFG3904GB500VGA2GB)
P.S:In paranteza ai denumirile de la componentele pe care le-am ales. Daca dai copy si dupa paste pe google le gasesti.
Alt P.S:Iti fac calculul si componentele pe care le-am luat costa(1090 lei desktop +54 lei casti+802 lei monitorul+40 lei mouse+60 lei tastatura)2046 lei si dupa poti scrie( daca faci in document word) ca iti raman bani si de transport.Acum poti sta linistit.Nu am facut dupa proiectul meu din clasa a V-a ci am luat alte componente.
Sincer sa ma scuzi daca iti vine notificare pe seama mea degeaba si nu e pentru proiect ci pentru tine.
Daca e pentru scoala, bafta la scoala!
Daca e pentru tine, scuze si sper totusi sa iti fie un pic de folos componentele in caz ca vrei sa iti cumperi...
Cu acel PC nu faci gaming...
Adv
Nici nu era pentru Gaming. Sunt fata, crezi ca ma pricep cine stie ce? Pentru o chestie de asta am luat un 10 in clasa a V(daca nu cumva era a VI-a). Pentru ca noua ne daduse un proiectel sa ne incadram in 4000 de lei si sa alcatuim un PC Din piesa cu piesa.
Eu acum credeam ca e un proiect si am bagat unele piese pe care le-am bagat si eu in proiectul de atunci.Nu stiam ca chiar vrea sa-si cumpere unul
CelCareRamaneInUrma întreabă:
Alex324 întreabă: