| User44555 a întrebat:

Imi poate spune cineva cum sa fac ca sa nu mai am lag in Sims 3 am vreo 8 - 9 expansiuni/ stuff pack si in jur de vreo 300 CC (custom content) si merge in lag. Stie cineva ce ar trebui sa fac ca sa nu mai am lag (PS am un PC bun aprobate nou)

Răspuns Câştigător
| EnvyU a răspuns:

Nu este de la calculatorul tau, daca ai macar un dual core si 4gb ram cu o placa video macar gt440 sau ceva de genu, atunci nu e de la pcu tau. Sims 3 pur si simplu este foarte prost optimizat, mai ales daca adaugi expansiuni si cc. Instaleaza sims 4 sa vezi cat de bine se misca. Poti sa ai si i7 cu 32gb ram si placa video gtx 980 si tot o sa ti se miste prost daca bagi expansiuni pe sims 3.

| User44555 explică (pentru EnvyU):

Calculatorul meu are placa video foarte buna speciala pentru jocuri, si da am si Sims 4 dar incerc sa fac si Sims 3 pentru ca imi place foarte mult

| EnvyU a răspuns (pentru User44555):

Te cred, si mie imi place sims 3 mult mai mult decat sims 4, pentru ca este mai complet, dar nu suport sa ma joc in halu ala. Ce ti-as recomanda ar fi sa scoti toate custom content si sa lasi doar expansiunile. Poti sa cauti pe net niste chestii cum sa optimizezi jocul, stiu ca era un mod care curata jocu, adica aranja pathu la unii sims, inchidea televizoarele si sistemele audio din lume, etc. Cauta pe net "sims 3 runs poorly" sa vezi sute de oameni cu calculatoare de zici ca le-au furat de la nasa si se plang ca le merge prost.

| User44555 explică (pentru EnvyU):

Mersi tare mult

4 răspunsuri:
| Vendetta47 a răspuns:

Ar trebui sa mergi la setari si sa-ti dar toate graficile pe ''Very Low'' si ''OFF''. Este de la calculatorul tau, respectiv placa video slaba sau procesorul, nu prea ai alt ceva.