| Chis_Razvan_1905 a întrebat:

Îmi puteți spune dacă merită să îmi iau un Xbox 360 cu Gta 5 sau mai aștept pentru următorul Xbox?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mda... Ai si tu dreptate happy Oricum, daca ai un telefon pe platforma Windows Phone, merita Xbox 360, plus ca cele mai multe jocuri calumea sunt pe el. Daca esti dispus sa astepti un an pentru jocuri noi, noroc cu asta! Si daca o iei asa: ''cei cu Xbox 360 nu vor putea juca jocurile noi", nici cei cu Xbox One nu vor putea juca celelalte vechi. Oricum, e alegerea ta... La urma urmei, daca vrei sa joci jocuri gen GTA, Call Of Duty, Halo, Minecraft, Diablo, Resitent Evil etc. nu vei putea.

6 răspunsuri:
| chronoStrix a răspuns:

O generatie de console dureaza 6-7 ani. Nu se merita sa astepti atat de mult, iar cand o sa apara generatia urmatoare nu o sa iasa din functiune prea repede.
Deci da, se merita.

| chronoStrix a răspuns:

Sa iei One ma refer XD

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut! happy
Mai bine iti iei un Xbox 360, pentru ca pentru Xbox One nu s-au lansat atat de multe jocuri si e doar o chestie de marketing. Crede-ma, merita Xbox 360.

| chronoStrix a răspuns (pentru anonim_4396):

Doar pentru ca nu s-au lansat jocuri inca nu inseamna ca n-o sa se lanseze pe viitor. Iar jocurile noi care n-o sa se lanseze pe 360 nu o sa le poata juca.

| chronoStrix a răspuns (pentru anonim_4396):

Am inteles ca unele jocuri de pe 360 sunt compatibile cu One si o sa poata fie emulate ca cei care au investit mult in 360 sa nu piarda mare lucru. Cel putin asta spun majoritatea articolelor de pe net.

| anonim_4396 a răspuns (pentru chronoStrix):

Mda... Ai si tu dreptate happy Oricum, daca ai un telefon pe platforma Windows Phone, merita Xbox 360, plus ca cele mai multe jocuri calumea sunt pe el. Daca esti dispus sa astepti un an pentru jocuri noi, noroc cu asta! Si daca o iei asa: ''cei cu Xbox 360 nu vor putea juca jocurile noi", nici cei cu Xbox One nu vor putea juca celelalte vechi. Oricum, e alegerea ta... La urma urmei, daca vrei sa joci jocuri gen GTA, Call Of Duty, Halo, Minecraft, Diablo, Resitent Evil etc. nu vei putea.

| Chis_Razvan_1905 explică:

Va multumesc pentru ajutor! happy