Razvan...te-ai jucat cam toate jocurile pe care ti le pot spune . Sincer nu credeam ca se mai joaca cineva Total Overdose sau SWAT 4 dar am aici cateva jocuri pe care nu le-ai mentionat:
Just Cause
Test Drive Unlimited
The Elder Scrolls Morrowind
The Elder Scrolls Oblivion (daca merge)
Street Racing Syndicate (SRS)
Downtown Run (DTR)
World Racing 2 (ce ma mai distram eu cu prietenii cu jocul asta in split screen)
Ford Racing 3
Company of Heroes (daca nu l-ai jucat deja)
Half Life 2
Far Cry
Si incearca sa vezi daca iti plac jocurile din seria Prince of Persia (nu le-am incercat)
A da si poti sa incerci si ToCA Race Driver 3, ToCA Race Driver 2 si MotoGP 2 sau 3.
BAFTA.
Hmm...sistemul tau pare bun doar ca placa video pare putin mai slabuta (pentru ca e incorporata). Mai bine ai face un upgrade la placa. Sunt pe Emag placi video. Cea mai ieftina fiind Nvidia 210 care cu toate care nu este pentru gaming...merg toate jocurile mai sus mentionate de mine. Sau daca vrei poti lua la acelasi pret un Radeon HD 5450 care este ceva mai puternica. CEL PUTIN astea 2. Deci, avand in vedere ca placile astea costa 120-160 RON eu zic ca poti cumpara una (daca iti permiti bineinteles). Si eu am stat cu Geforce 6200 si jucam numai GTA Vice City . Acum am o placa Radeon HD 3650 si sunt foarte multumit de ea. Bafta.
Gta sa, gta 3, gta ctw, gta liberty city, vice city& vice city stories, gta ctw.
Am niste jocuri pentru tine:
Liquidator 2 (daca ai win xp merge)
SRS (cum a zis deedom)
Daca ai jucat Prince of Persia 1 joaca si celelalte pentru ca sunt si mai faine
Doom 3
Peter Jackson's King Kong
Call of Duty 1 si 2
Gothic 1 si 2