Da e foste usor trebuie sa faci umatorele : iti descarci de pe net o poza mica de 30kb pe ecran(Desktop), intri pe contul de transformice la fel ca bouboum(adica contul identic folosit si pe bouboum), cand intri acolo jos unde arata poza ta scrie "Ajutor", "Meniu", "Fullscreen" si " Forum"; apasa pe "Forum", sus in coltul din dreapta sus arata o poza micuta si "Close" apasa pe poza aia apoi dupa ce ai apasat iti apare 2 obtiuni "Change avatar" si "My sanctions" apsa "Change avatar" dupa ce ai apsat iti apare o fereastra apsa "Desktop" acolo unde ai salvat imaginea selecteazo si apasa "Open".
Fundita ?
Auzi... mi-e nu-mi merge sa o salvez.Adica dau "submit" si dupa cand dau refresh e aceeasi poza... nu se schimba in poza care am vrut.
E simplu. Intri pe Forum si sus in dreapta poti sa iti postezi folografia, dar ai grija... nu poate fi mai mare de 30kb
Este foarte simplu .Tot ce trebuie sa faci este să intri pe Google si cauți o imagine cu orice dorești, apoi o salvezi in My Computer. După intră pe transformice sau bouboum, (nu contează care) si te duci direct pe forum.In dreapta sus este un pătrățel negru, dăi click pe el, apoi îți va apărea change avatar si dai pe el, apoi ți se va deschide my computer și acolo selectezi poza pe care ai ales-o de pe google sau oricare doresti. Fundita?
Heii... mie nu imi apare acel patratel
Lory_Dîrzu_2000 întreabă:
KittyEyes întreabă: