Îți recomand pentru un joc asemănător cu GTA V SA:MP. Sună ciudat, dar există comunități cu sisteme foarte complexe, precum "White.bugged.ro" unde exista peste 20 de facțiuni (taxi, paramedic, politie, armata, mafie, etc) și peste 10 job-uri (trucker, pizza boy, boat transporter, detective etc). Poți face afaceri pentru case/business-uri/mașini, să faci profit din ele. Pe deasupra dacă instalezi gta de pe moduri.ro/gta nu te costă nimic. Este o comunitate foarte mare, unde cateodata sunt si cate 650 de jucători online. Pentru mai multe informații, poți accesa "White.bugged.ro". Sper ca te-am putut ajuta, an nou fericit!
Eu am spus 40-50 euro SA-MP este vechi 1 la mana si 2 as vrea un joc cumpar un joc care merita cumparat.
Comunitatile de SA:MP sunt inca actualizate constant. Am incercat sa te ajut. Peste cativa ani o sa iti para rau de banii dati pe un joc, pentru ca nu ii poti "recupera". Succes!
Adica cumpar SA-MP dupa steam sau g2a sau donez pe server wtf... in plus san andreas e cel mai vechi 7 ani aa si sa nu uit am mai intrebat tot asa doar ca a raspuns ca mai bine pirateaza SA-MP adica gta san andreas dupa aia baga Sa-MP si tot asa e. eu as vrea un joc ca gta 5 cu femei, bautura, cu actiune totat in el. nu SA-MP jocuri vechi foarte vechi gta san andreas= SA-MP pe care ii free eu nu vreau free eu vreau sa-mi cumpar un joc mai tare un joc marfa. nu sa-mp.
Daca vreau SA-MP il piratez de mult. un joc care merita cumparat!
as cumpara unul smecher. doar ca nu stiu si sa coste cat am spus. cum e gta 5, far cry 5, sau juste cause 4.
Am auzit ca nu prea merita Just Cause 4. E cam acelasi lucru cu JC3. Poti incerca ceva diferit, mie mi-a placut mult Assassin's Creed Origins. Si Syndicate a fost fain, depinde cate jocuri din seria asta ai jucat. Ar putea deveni putin repetitiv. Ti-as recomanda God of war 2018, dar zici ca vrei pe steam.
Am cumparat far cry 5 parca e smecher.
Este. Asteapta totusi reduceri pe steam, nu merita pretul intreg. Sau macar ia de pe g2a la jumatate de pret...
Pai da dar mai iau si dupa Steam.