| MusicGabyBoy a întrebat:

BUNA TPU! In Metin2 RO a aparut un event cu o tombola care poate fi accesata doar din joc-itemshop! Eu am o problema cu itemshop-ul! Cand intru in el scrie cam asa:sesiunea a expirat, va trebui sa redeschizi magazinulsadsad! Va rog ajutati-ma! FUNDAbig grin

Răspuns Câştigător
| haicumine21 a răspuns:

Prietene nu e nici vorba de la internet e de la windows depinde ce windows ai eu am xp si merge am un vecin caruia ii se intampla la fel.A reinstalat windowsul si i-a mers itemshop-ul. Daca reinstalezi si tu windowsul apoi tot nu iti merge singura explicatie ar fi ca nu iti merge internetul cum trebuie sau calculatorul are vreo problema. Sper ca te-am putut ajuta! Salut

| tairson a răspuns (pentru haicumine21):

Cum dumnezeu malaughing e de la time/date din pc ce treaba are windowsu laughing) ma gaby dai jos in colt in stanga pe ora si data pune data si ora exacta din Romania si intra in itmshop si o sa mearga Belea suntetilaughing

4 răspunsuri:
| ToxicBOY15 a răspuns:

Da stiu si un prieten de al meu are problema, nu te speria nu e nimic in neregula cu metinu doar ca ai netu destul de slab si nu mrg sa deschizi si metinu si item-shopuwinking

| MusicGabyBoy explică (pentru ToxicBOY15):

Ba nu este asa! un prieten descarca maxim cu 200K iar eu descarc maxim cu 1.4MB si lui ii mergesad

| tairson a răspuns:

tongue sunt nou aici