| IQ156 a întrebat:

Buna TPU.Intrebarea mea probabil o sa fie probabil hated. Dar de ce toata lumea joaca Metin2? Jocul are un gameplay prost, grafica si mai proasta dar toti il joaca. Ce se intampla?

Răspuns Câştigător
| RyugaHideki a răspuns:

Probabil datorita popularitatii.
Este intersant / simplu / mereu in dezvoltare. Poti sa cunosti oameni noi, oricine poate sa il joace deoarece nu este prea complex (din fericire) A fost facuta publicitate peste tot. Poti intra pe cateva site-uri si vei vedea ca majoritatea au cade un adv. cu metin2. gameforge l-a facut sa para foarte interesant datorita la intr-o iar popularitate...eh. Stii cum a fost la inceput. Un server test. Toti aveau level max, P skills si orice item/ bonus doreau.
Toti au dorit sa il incerce.vazand ca au fost multi, si-au dat seama ca va fi ceva mare. Milioane de persoane joaca acest joc.
Gameplay-ul nu este prost. Grafica lasa de dorit, recunosc. Dar se va schimba cu timpul.
WOW este putin cam complex parerea mea.joc de 3 zile cu cativa prieteni care m-au invitat (un privat) si ma ratacesc acolo mult prea mult. Pe metin nu este asa complex iar misiunile sunt usoare deoarece stii exact unde sa te duci chiar daca esti incepator. (nefolosind un ghid pe wow sau mt)
Lineage are grafica super si este destul de usor de invatat.
Acum am comparat Metin2 cu alte jocuri mmorpg extrem de populare.
Metin este un joc usor, preferat de multi. Ce preferi: nfsmw sau un nfs mai avansat.care ti se pare mai usor? mw...mai complex si grafica mai super.altele.
Cand va aparea Metin3 ti se v-a schimba parerea.

1 răspuns:
| MaverickSH a răspuns:

Sunt multi copii fara creier pe lumea asta de aceea Metin2 este foarte jucat laughing