| LawlietRyuzaki a întrebat:

Buna,TPU! Joc de ceva timp Metin2RO si m-am cam plictisit de el.As dori sa ma profilez pe servere private de Metin2.Imi puteti da niste servere cu conditiile:

EXP: 200%
Drop Yang:150%
Drop Iteme:150%
Fierar:50%
NO LAG|PVP|
Timp Online:24/24

Dau Funda raspuns castigator si Vote la celelalte.

Răspuns Câştigător
| Stephh a răspuns:

:O.Doamne.Unii caută ditamai ratele.şii tu:D? Nu trebuie să-ţi faci griji:D. Uite un site pentru metine.De toate felurile xD.http://www.ultimateprivateservers.com/metin-2/ + Metin2 Fun:*! Succes xD. Fundiţă?:D

3 răspunsuri:
| SteauaBucuresti2012 a răspuns:

Uite aici un metin2 super uite cum e : rata exp : 700% rata yang : 1000% rata drob : 500% rata fierar : 1000%. Cresti foarte repede. Banii ffffff re[ede. Magiile le faci P cu o chestie care o iei de la mag. general costa 300kk e foarte putin, la neg. de arme ai toate armele lv 1-65 +9 la fel si la ala de armuri. Uite cum faci cand ajungi lv mai mare si cu armele si cu armurile : le pui pe fierar si iti evoulezi pana la +6 nimic nu csota dpaia +7.+8.+9 perle dar sunt ieftine. Nu esueaza deloc! Succes! Este foarte fain! Se numeste Metin2Mage apropo acum se lucreaza la el cred ca il fac mai bun dar in rest mergr! Succes!

| MariusDovlecel a răspuns:

Poi poti juca Metin2 Bm sau daca vrei doar pvp incerca Metin2 PvP chiar asa se numeste.