Poti cumpara mantie, e maxim 100k si cu ea poti sa iti ascunzi gradul si dupa aceea de duci la mobii si cresti, cu cat omori mai multi mobii cu atat iti creste gradul si altele.
Dar daca iti dau contul ma poti ajta te rog
M-am lasat de metin dar am fost expert
Si nu poti sa te apuki din nou pentru 3 zile si iti dau contul m eu si ma salvezi si p mine plizzz te rog frumos
Mai copile. daca inseamna pentru tine atat de mult. da-mi mie contul si iti iau eu mantie.
Poti sa iti cresti gradul mai repede cu manusa talharului(echipata batand la mobi).
Sal mircea. eu am raspunsul. adica. iti dau ceva variante si tu alegi singur. [crede-ma funcioneaza 100%. si eu am fost crud si la fel am facut]
Varianta I: Daca ai lvl 19 poti sa farmezi la metine de lvl 15-20 Care le gasesti in map1 (iti dau un sfata: cat timp esti crud stai numai pe CH3 sau CH4 pentru ca pe aceste 2 canale nu prea sunt playeri on)
Varianta II:Farmezi la maimute daca ai iteme bune. intr-o ora faci in jur de 10-20 medalii. le vinzi si cumperi boabe ZEN
Varianta III: Daca nici una dintre primele 2 variante nu ti-au fost de folos si nici iteme bune pe cont nu ai. le poti baga pe toate in depozit. si te lasi ce acest caracter. iti faci unul nou langa. iei toate itemele si joci. mai ales ca ai nivel 19 [care il faci in 30 min] Funda?
789456123 întreabă:
Alex324 întreabă:
Apachitei_Clara_1962 întreabă: