| varcolaccc a întrebat:

Joc pe server pvp classice pe hamachi si ip si sunt pe locu 2 pe unele server dar pe unu ma bate un war si nu inteleg cum ) sunt ninja arc si ma schimb si pe pumnal dar nu asta cont. am asa dex pe ce se poate critic patrunzatoare semi scut anti war, aparare sabie, rez 2 maini arc cu x2 hh si 3 pietre anti war, critica si patrunzatoare. pe armura eschivei, protectiei si vitalitatii. Si i le-am aratat lui si mi-a zis ca sunt bune dar tot imi da 3k din sabie si 10 17 20 k critik cu skiluri. Si am auzit ca asta nu este set full deci imi poate spune cineva ce ar trebui sa fac ca sa il pot bate? ( adica il mai bat si eu dar ma rupe daca imi prinde skiluri ) dau funda daca imi spune cineva ce ar trebui sa mai pun sau sa fac set full

Răspuns Câştigător
| klSilent a răspuns:

Salut varcolac haide ca te ajut eu cu cea mai mare placere:

Bon Warul acela te bate pentru ca el a muncit pentru itemele sale si la War este mai simplu de facut iteme iti pui pe iteme asa:

Poisoned Change, Critika, Casting Sped, STR, VIT, Rezistenta...

El pe armura sa are asa Bonusurile 5-6 : Pisoned Change, Critik

Bonusurile 6-8

: Rezistenta impotriva Ninja
-Defence Ninja...

Tot ceea ce trebuie sa faci tu este ceea ce iti zic eu si functioneaza:

Iti iei un arc cu atak mai mare si pui urmatoarele bonusuri:

Critika,Poisoned Change,Rezistenta War, Defence War, Vit, DEX...

Pietre: Casting Spedd, Atak Spedd, Poisoned Change.

Asa sunt pietrele pe hammer daca nu sunt pietrele respective pe acel sv care joci tu iti pui asa

Casting sped este 100% Anti war si critika...

Bafta sper ca ti-am fost macar cat de putin de ajutor si daca este asa te-as ruga o funda!

| varcolaccc explică (pentru klSilent):

Man dar nu sunt bonusuri 6/7 pe server adica ca sa iti poti pune anti wr si rezistena anti war

1 răspuns: