| Laurcaddy a întrebat:

. Ma ajuta si pe mine cineva? big grin Am un "joystick" Nou si cand al bag in port-ul USB! In coltul din dreapta imi spune asa "USB Device Not Recognized" Si la.m pus in toate porturi-le si tot asa imi spune!. Cine ma ajuta primeste Funditaa big grin

Răspuns Câştigător
| mihai69 a răspuns:

Păi te uiți mătăluță frumușel ce scrie pe „dânsul" și apoi cauți pe google „drivers [nume/tip joystick USB]". Caută să le iei de la producător, nu de pe sait'uri de tip driverscollection.

7 răspunsuri:
| Andrei7520152 a răspuns:

Drivere. Le iei de pe net si le instalezi.

| mihai69 a răspuns:

Driverele le-ai instalat?

| Laurcaddy explică (pentru mihai69):

Pai de unde drivere... Nu am primtt nici un "CD" big grin

Se Numeste "joystick N64''. Eu am cautat driverele dar nu le-am gasit! Te rog Poti sa cauti tu si sa imi dai ''Link-ul'' Poate tu le vei gasi! big grin

| mihai69 a răspuns (pentru Laurcaddy):

N64 e o jucărie (consolă de jocuri) făcută de Nintendo. M-aș mira să meargă pe PC accesoriile acestora...

Mdaa! O voi lasa balta! Ca nu prea cred ca voi gasi vrodata driverele! sad big grin

Păi nici nu ai cum - tocmai ți-am spus că perifericul acesta NU e pentru PC, ci pentru o consolă Nintendo. Bine că nu ți-a stricat porturile USB.

Păi te uiți mătăluță frumușel ce scrie pe „dânsul" și apoi cauți pe google „drivers [nume/tip joystick USB]". Caută să le iei de la producător, nu de pe sait'uri de tip driverscollection.