| alexbboy13 a întrebat:

Buna TpU. Ma numesc Alex, am 13 ani si mi-am pus in plan sa fac un joc FPS care are legatura cu Gravity Falls (mult iubitul serial de pe Disney :]]]]), iar eu caut oameni ce se pricep la codare, design si desenare 3D ca sa ma ajute mai intai sa fac un demo si dupa aceea jocul in sine. Dau Funda.

3 răspunsuri:
| Wr3nch a răspuns:

Preaviz ca daca devine popular o sa te caute Disney sa iti zica sa te potolesti.

| alexbboy13 explică (pentru Wr3nch):

Nu-i problema de asta

| DarthNiger a răspuns:

Pai tu ce rol ai in crearea jocului daca tu cauti oameni sa faca cam absolut orice? asta in primul rand.
In al doilea rand, sa faci un joc de la zero este costisitor si nimeni nu lucreaza gratis.
In al treilea rand, Gravity Falls este marca Disney si nu ai voie sa faci jocuri fara acordul si permisiunea lor, chiar si daca copii conceptul desenului dupa care se bazeaza jocul, daca e asemanator cu Gravity Falls tot o sa ai probleme.
Si pe langa toate astea trebuie sa iei multe lucruri in considerare pentru ca asta e chestie de durata, vorbim de luni de zile, chiar ani, iar acum ca iti zic fara sa te superi, esti un copil si nu cred ca o sa te ia cineva in serios, eu zic sa mai astepti cativa ani ca sa capeti cateva cunostinte despre crearea jocurilor inainte sa planuiesti asa ceva, imi place totusi ca ai ambitie dar te cam grabesti.