| Merlon a întrebat:

Me againstraight face
As dori si eu un joc gen mediaval pe timpul Imperiului Roman, eu am fost foarte fascinat de ei si de spartani, as dori ca jocul sa fie FPA (first person action) adica sa se vada gen Skyrim, spun acest gen deoarece nu m-am plictisit ca de Rome: Total War este un gen AOE dar nu prea imi place..stiu si eu... dau funda jocului care m-a va impresiona foarte mult care imi place!
Bye and thanks.

Răspuns Câştigător
| SakuraBlooms a răspuns:

Aaa...Familia Borgia a domnit in renastere, dupa imperiu dar tot de Roma este legata

Familia Borgia, cunoscută și ca Borja, Borjia, Borge, a fost o familie europeană papală, cu origini italiene și spaniole; ei au devenit cunoscuți in timpul Renașterii. Familia Borgia a fost iubitoare de artă, iar sprijinul lor a permis multor artiști ai Renașterii să își dezvolte talentul. Familia Borgia a fost remarcată în probleme ecleziastice și politice între anii 1400-1500. Din familia lor provin doi popi. Alfonso Borja, care a condus sub numele de Papa Callixtus al III-lea între anii 1455-1458 și Rodrigo Lanzol Borgia, cunoscut sub numele de Papa Alexandru al VI-lea între anii 1492-1503. În zilele noastre, ei sunt amintiți pentru domnia coruptă în timpul papalității lui Alexandru al VI-lea. Ei au fost acuzați de o multitudine de crime: adulter, simonie, furt, viol, mituire, incest și crimă (în special otrăvire cu arsenic). Din cauza setei pentru putere, ei și-au făcut inamici din alte familii puternice, cum ar fi familia Medici și familia Sforza, dar și călugărul Dominican Savonarola.

4 răspunsuri:
| Killer32 a răspuns:

Incearca torchlight 2 acum a aparut si este cu imperiul roman cu meduza broaste care au magii si altele e misto jocu merita incercat
BAFTA!

| SakuraBlooms a răspuns:

Incearca Assasin's Creed BrotherHood merita

| Merlon explică (pentru SakuraBlooms):

Fara suparare, citeste inainte sa postezi, am spus Imperiul Roman. Cat despre joc este foarte frumos am terminat toate partile de abia astept III :X:X

| SakuraBlooms a răspuns (pentru Merlon):

Aaa...Familia Borgia a domnit in renastere, dupa imperiu dar tot de Roma este legata

Familia Borgia, cunoscută și ca Borja, Borjia, Borge, a fost o familie europeană papală, cu origini italiene și spaniole; ei au devenit cunoscuți in timpul Renașterii. Familia Borgia a fost iubitoare de artă, iar sprijinul lor a permis multor artiști ai Renașterii să își dezvolte talentul. Familia Borgia a fost remarcată în probleme ecleziastice și politice între anii 1400-1500. Din familia lor provin doi popi. Alfonso Borja, care a condus sub numele de Papa Callixtus al III-lea între anii 1455-1458 și Rodrigo Lanzol Borgia, cunoscut sub numele de Papa Alexandru al VI-lea între anii 1492-1503. În zilele noastre, ei sunt amintiți pentru domnia coruptă în timpul papalității lui Alexandru al VI-lea. Ei au fost acuzați de o multitudine de crime: adulter, simonie, furt, viol, mituire, incest și crimă (în special otrăvire cu arsenic). Din cauza setei pentru putere, ei și-au făcut inamici din alte familii puternice, cum ar fi familia Medici și familia Sforza, dar și călugărul Dominican Savonarola.

| darius1123 a răspuns:

Gothic
assasins creed
rise of nations (strategie )... da ii fain ca trebuie saajungi din epoca de piatra pana in epoca noarsta...